Ja mám novú mp3, vyhratú, a nikdy som sa nevedela naučiť ako do nej dať pesničky. To treba na pracovnú plochu, ale odkiaľ ako? Nech je to zdarma... Už mám vybraté pesničky.... plz pomožte mi
@domusik55 aký je to typ? pokiaľ viem tak prakticky do každej normálnej (tzn okrem Applovských IPodov a Sony) sa dá tak že proste zapojíš do USB, a prekopíruješ súbory na ňu ako keby to bol usb kľúč. pokiaľ máš iPod, tak potrebuješ iTunes (prííííšerná aplikácia, ale je zadarmo a dokonca by si ju mala mať na cdčku čo si dostala s tým ipodom), v ňom si vytvoriť knižnicu/playlist, zapojiť mp3jku a dať niečo ako "Synchronize library", a ono ti to tam skopíruje tie veci čo máš v itunes. a pri sony potrebuješ vec ktorú tiež dodávajú s prehrávačmi na cdčku, ale dá sa aj stiahnuť, volá sa SonicStage, a tam si nahodíš hudbu to library, zapojíš mp3jku, a pooznačuješ si ktoré veci chceš dať na danú mp3jku, a klikneš tam kopírovacie tlačítko a on skopíruje.
neviem inak, čo je na itunes príšerné. najlepší, prehľadný a jednoduchý prehrávač+knižnica. dokonca ešte aj to, čo som posrala, som vlastne neposrala, lebo aj keď som niečo zmazala, tak to tam vlastne ostalo a dalo sa obnoviť.
@peter_piper - používal som itunes a viem s ním robiť, a stojím si za tým že je to prííííšerná aplikácia. na macu prežiteľná, pretože je preň stavaná a hlavne má na ňom monopol, ale PC verzia je hneď po eclipse jeden z najhorších, najpomalších, najotravnejších, najprežratejších (tzn. veľkosť na disku a v ramke) a najhorších programov aké som kedy videl...
@luc.ka - odpoveď o odstavec vyššie, to že keď niečo vymažeš z library tak to len odstráni odkaz a nie samotnú vec (prípadne vlastnú lokálnu kópiu, lebo itunes má vo zvyku si veci do library pridávať tak, že si ich SKOPÍRUJE, čiže máš tú hudbu dvojmo, aj na mieste odkiaľ ju bral, aj na mieste kde si skladuje knižnicu), to je bežná funkcia akéhokoľvek dobrého prehrávača hudby. prehľadnosť... povedzme, aj keď ten jeho skin že "sme na windows? kašleme na to, ideme vyzerať ako na mac os" ma serie, hlavne preto že ani neskinuje windowsácke common controls, ale má nakódené vlastné od piky, rovnako ako aj safari for win, a kvôli tomu je (rovnako ako safari) v ramke veľké, na procáku nemotorné, atď atď...
@domusik55 - hmm... stránku? a zo stránky na plochy? bože, čo vás to na tej informatike učia? zaprvé, sťahovať hudbu zo stránok je v 98.3% prípadov nelegálne, takže ti na tomto fóre žiadnu takú poradiť nemôžem, zadruhé hudbu, alebo akýkoľvek súbor z akejkoľvek stránky dostaneš "na plochu" (či skôr do compu, tam kde má prehliadač nastavené že má veci z netu sťahovať) tak, že klikneš na odkaz na stránke a danú vec si stiahneš. prípadne torrenty. každopádne (neber ako urážku, prosím), s tvojimi znalosťami neodporúčam snažiť sa príliš loviť na nete hudbu, lebo si akurát tak zavíriš počítač a posťahuješ nejaké nefungujúce hovadiny. alebo skús torrenty. a nepýtaj sa čo sú torrenty, vygoogli si, na nete je kopa popisov čo to je a ako sa s tým robí.
dĺžeň nad samohláskou je od toho, aby si jednou čiarkou ušetril viac symbolov, tak to s tým ííííííííííííííííííííííííííííííčkovaním nemusíš preháňať. a inak vôbec neviem, o čom, a je mi to celkom jedno.
@luc.ka - opakované samohlýsky sú tu od toho aby bolo jasné že obyčajný dĺžen nestačí, takže občas sa hodia. a inak tvoja neznalosť a ignorancia sú pochopiteľné a prirodzené, všetci sme neznalí a ignorantní k mnohým oblastiam sveta, ale nepoužívaj ju ako keby vyvracala to čo som povedal, lebo nevyvracia
@luc.ka - podľa mňa hlúposť debila, lebo tá ťa irituje a nič nové sa z nej nedozvieš, u mňa keď prekusneš svoje (a moje) ego tak to má aspoň informačnú hodnotu a je to vtipne formulované
@midnight No tak priznávam, že som na itunes použil už pár invektív, ale s odstupom času som zistil, že to bolo len kvôli mne samému.. Po tom ako som sa s ním v podstate naučil kompletne pracovať, tak vyhlasujem, že je to dokonalý program.. Teda aspoň čo sa týka veľkokapacitných prehrávačov. Je s tým síce roboty, ale neviem si predstaviť nejakých 100gb hudby v prehrávači, ktorá by nebola otagovaná, nainterpretovaná, naalbumovaná a rozdelená tak ako je.. Takže radšej pri tom chvíľu strávim, ale viem, zme následe nebudem mať s ničím problém. Kto má prehrávač d 2 gb pamäťou, nech si tam hudbu hádže kľudne cez mass storage..je to úplne jedno. A je možno pravda, že je náročný na HW.. Ale keď si riešim muziku, tak pri tom nepotrebujem hrať crysis.. Takže mi to je tak akurát u prdele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@luc.ka - odpoveď o odstavec vyššie, to že keď niečo vymažeš z library tak to len odstráni odkaz a nie samotnú vec (prípadne vlastnú lokálnu kópiu, lebo itunes má vo zvyku si veci do library pridávať tak, že si ich SKOPÍRUJE, čiže máš tú hudbu dvojmo, aj na mieste odkiaľ ju bral, aj na mieste kde si skladuje knižnicu), to je bežná funkcia akéhokoľvek dobrého prehrávača hudby. prehľadnosť... povedzme, aj keď ten jeho skin že "sme na windows? kašleme na to, ideme vyzerať ako na mac os" ma serie, hlavne preto že ani neskinuje windowsácke common controls, ale má nakódené vlastné od piky, rovnako ako aj safari for win, a kvôli tomu je (rovnako ako safari) v ramke veľké, na procáku nemotorné, atď atď...
@domusik55 - hmm... stránku? a zo stránky na plochy? bože, čo vás to na tej informatike učia? zaprvé, sťahovať hudbu zo stránok je v 98.3% prípadov nelegálne, takže ti na tomto fóre žiadnu takú poradiť nemôžem, zadruhé hudbu, alebo akýkoľvek súbor z akejkoľvek stránky dostaneš "na plochu" (či skôr do compu, tam kde má prehliadač nastavené že má veci z netu sťahovať) tak, že klikneš na odkaz na stránke a danú vec si stiahneš. prípadne torrenty. každopádne (neber ako urážku, prosím), s tvojimi znalosťami neodporúčam snažiť sa príliš loviť na nete hudbu, lebo si akurát tak zavíriš počítač a posťahuješ nejaké nefungujúce hovadiny. alebo skús torrenty. a nepýtaj sa čo sú torrenty, vygoogli si, na nete je kopa popisov čo to je a ako sa s tým robí.
dĺžeň nad samohláskou je od toho, aby si jednou čiarkou ušetril viac symbolov, tak to s tým ííííííííííííííííííííííííííííííčkovaním nemusíš preháňať. a inak vôbec neviem, o čom, a je mi to celkom jedno.
tvoja "múdrosť" je asi tak iritujúca, ako hlúposť debila. fakt momentálne neviem, čo je horšie.