V práci sa mi podarilo opáliť ruky,tvár a krk...Tričko som si nechcel dávať dole kvôli ostrému slnku a materským znamienkam, ktoré ak Pán Boh dá, pôjdu preč. Tak sa chcem opýtať, či niekto skúšal už samoopalovacie krémy a podobne... Teraz sa hanbím si dať
2 dni po sebe som si dala samoopaľovací krém a ked som prišla do obchodu,teta sa ma pýtala,či som po dovolenke Čiže ak chceš môžeš nejaký skúsiť,a pomedzi to sa budeš normálne opaľovať...a ked sa ti ten samoopaľovcí prípravo zotrie,nebude ti vidno ani rozdiel good luck!
Ja mam ten isty problem. Predvcerom som sa vratila z Turecka a vyzeram ako keby som mala nejaku chorobu. Prvy tyzden som bola super hneda, az cierna a potom posledne dva dni som sa začala šupat. Tvár som dobehla len ruky mam flakateee. ani solarko mi nepomohlo
ja som mala samoopalovací krém a vyzeralo to fajn no keď som sa sprchovala tak sa to za každým trochu mizlo až som raz zistila že mám dvojfarebné ruky takže neodporúčam veľmi..skús to solárium alebo sa na záhrade opáliť a ruky schovať pod deku alebo plachtu joj ja neviem
ja vyzerem tak isto..roky ramena čast chrbta opalena(podla tielka brucho biele jak stena takisto nohy..pokial som mala kratase biela inak hneda..na hovno toto ale sak čo, každý den takmer som na kupku tak snad sa to dorovna samo..neverim nijakym kremikom a tak podobne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale nie,nomalne si daj dole tricko a opaluj sa ten rozdiel sa potom strati
@tuswo tohoto sa obavam -->
» www.facebook.com/media/set/?set=...
tento mám a je celkom v pohode
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
@lilmia no pojdem niekde na nejake pole za mesto zverinu trosku poplasit
mne napriklad vzdy zaciatkom leta opali chodidla podla sandal.
aaa skus si natrieť tie opálené časti nejakým vysokým faktorom (30+) a to ostatné nižším a sa ti to raz dva stratí