Ja si pamatam na jedno a neviem ci to bolo uplne prve, ale jednoznacne jedno z tych najprvejsich.
Mali sme cerstvych 14 a kamoska si strasne dlho esemeskovala s jednym chalanom a po dvoch mesiacoch sa rozhodli, ze si daju rande na nasom sidlisku (juj jak sa smejem, ked si na to spominam) no a samozrejme, ze ona trvala na tom, ze tam dovlecie aj mna a on ze faaajn, ze mi dohodi jedneho svojho kamarata.
Tak sme sa vystafirovali, chalani prisli pred barak a nastalo polhodinove absolutne ticho
Skoncilo to mrmlanim ze "ja uz musim, lebo blabla" no a bol koniec esemeskovej lasky
ja mavam vzdy uspech, ked idem s niekym von, ale asi preto, ze to neberiem rande, ale ako stretnutie. vlastne ani nvm, ako rande vyzera... to si akoze dopredu poviete, ze "ideme randit"? sak len taxi vyjdes von s dakym, kto sa ti paci a nechas tomu volny priebeh, ne?
hmmm pokial si pamätam ... vzala som zo sebou kamošku čisty trapas... ale to som mala asi 10 vazne a potom to uz normalnejšie tiez kusok trapas ale to musí byt ...a od vtedy ziadne nebolo
Bolo to super. Po celom večeri strávenom v neistej konverzácii, som si povedal, chalan, teraz do toho ideš. V duchu som sa plieskal po hrudníku, alfa-muž vo mne reval. Odchádzali sme už k zastávkam. Hlboko som sa nadýchol, všetko mi bolo jedno, všetko alebo nič. Chytil som ju za ruku
Výzva pre 13 a trištvrteročného intelektuála Haha.
Zdrbala som ho, že ma ani neobjíme, potom sme šli na autobus, potom na múrik za domom, tam sme sa neisto držali za ruku, znova som ho zdrbala, ale tentoraz preto, že nemá odvahu ma pobozkať a potom som chlapca prestala trápiť a pobozkala som ho sama
Dobre ... sedeli sme na schodoch kde sa ma opýtal či ma može držať za ruku .. a potom, ked sme sa lúčili dal mi pusu ... škoda, že už spolu nemáme kontakt
Božéé, moje prvé rande, ak to vôbec bolo rande sa odohralo včera, mám 17 a nepovedal som ani pol slova 2hodiny pri mne sedela v parku a snazila sa ma rozosmiat aj rozhovoriť ale proste ja som nemohol. Uz ked som bol malý tak mi rodiči zakzovali kamošov a nemohol som nič. Teraz mám kamošov ale to tiež dlho trvá kým sa skamarátime. Proste to rande bolo príšerne a bolo mi trápne lebo som bol len stáale ticho ale po tých dvoch hodinách ticha sme sa asi 3 hodiny bozkávali asi jej ma bolo ľúto no neviem čo mám robiť, z tým rozhovorom, som ako stroj hovorím len áno a nie
@fenoglio rande má viac významov minule mi kamoška povedala že rande je v preklade len schodzka no bezný ludia to povazujú ked ide chalan a baba spolu von a jeden druhému sa páčia ... ale rande býva aj ked len niekto chodí sniekym a chodievaju von cize ja mavam rande teraz asi kazdé 2 dni ako kedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Mali sme cerstvych 14 a kamoska si strasne dlho esemeskovala s jednym chalanom a po dvoch mesiacoch sa rozhodli, ze si daju rande na nasom sidlisku (juj jak sa smejem, ked si na to spominam) no a samozrejme, ze ona trvala na tom, ze tam dovlecie aj mna a on ze faaajn, ze mi dohodi jedneho svojho kamarata.
Tak sme sa vystafirovali, chalani prisli pred barak a nastalo polhodinove absolutne ticho
Skoncilo to mrmlanim ze "ja uz musim, lebo blabla" no a bol koniec esemeskovej lasky
Výzva pre 13 a trištvrteročného intelektuála Haha.
Zdrbala som ho, že ma ani neobjíme, potom sme šli na autobus, potom na múrik za domom, tam sme sa neisto držali za ruku, znova som ho zdrbala, ale tentoraz preto, že nemá odvahu ma pobozkať a potom som chlapca prestala trápiť a pobozkala som ho sama
..kvak..