Ako dopadne slovenská mužská hokejová reprezentácia na OH 2010 vo Vancouveri?
Čo si myslíte o našom národnom tíme?? Máme šancu na medailu?? Akú by ste chceli nomináciu, ktorý hráč nám bude najviac platný, čo si myslíte o nominácii Pálffyho, prípadne tipujte na akom mieste skončíme... proste diskutujme o hokeji na Slovensku.
hmm, podla mna sa daleko velmi nedostaneme. Zo slovenskom to v hokeji ide rok čo rok stale horšie a horšie. Tipujem tak 12 až 15-te miesto. Na nič sa už nezmožeme.
Ja si to inak nemyslím... podla mna na tejto olympiade mame nejakú šancu. Myslím, že to bude posledný veľký turnaj, kde sa stretnú všetky naše hviezdy a v tom cítim nejakú šancu... Myslím že šance na medailu máme...
pozri lenze vsetky nase hviezdy su uz tridsiatnici [okrem asi 2?], musis uznat ze od r.2002 uplynulo par rokov, Palffy co to taha na 40 bol najproduktivnejsi v domacej lige, funkcionari maju nas hokej total v **** a take Rusko alebo Kanada su v hokeji 15 rokov pred nami, tych uz nedobehneme aj keby nam oproti bezali
Zaujímavý názor no sú síce tridsiatnici to máš pravdu ale to je ešte dobrý vek potom to bude horšie je sice pravda ze rusi a kanada su ovela lepsi ale my stale tu extra triedu mame preto myslim ze mozno daco dokazeme. Rusov je sice vela a aj kanadanov velmi dobrych ale tak ci tak sa hra na 4 päťky tolko mame aj my dobrych uvidis mozeme prekvapit
mozeme prekvapit? Ved s Madarmi sme dali rozhodujuci gol 13 sekund pred koncom a jaki stastni boli...a to mali v time telocvikara, a hrali jak smatlave medvede co prvy krat drzali hokejku...budu radi ak postupia zo zakladnej skupiny...nerob si nadeje, zase budes sklamany
Ja som vždy optimista takže verím že medaila bude.... tým budeme mať dobrý, vec je či sa zohrajú a budú hrať ako celok... myslím že ak do toho dajú srdce tak vyhrajú aj nad Kanadou....
tak to je velki optimizmus :d ja osobne neverim a sa aj stavim ze nebudete mat ani zemiakovu medajlu :d akoze nieze bi som vam to neprial, ale tak preboha...kde je slovensky hokej a kde svetovy?! dufame ze ziskame zlato. aj ked neviem neviem ale aj tak budem fandit nasimmmm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov