netrepte blbosti, kazdy moze mat take vlasy ako chce.. len musi najst postup na to, ako sa vyrabaju. moje vyzeraju takto, ked ich mam dlho vo velkom stipci, ked ich skrutim a zopnem. pre lepsi vysledok mozno trochu vosku na konceky.
Mne sa to robí samo. A vždy si hovorím, že to vyzerá, ako keby som sa nečesala. A pritom sa môžem česať každú chvíľku a aj tak to mám po 2 minútach zase také...
@superelectra pobavilo.. mne sa to zas páči a tiež sa mi to robí, keď mám kučeravé vlasy.. ale to je veľmi zriedkavé.. a ja to chcem mať pri rovných vlasoch.. :/
niekdy ked vstanem tak také mám, ale vždy to rozčešem, lebo by to vyzeralo divne.
Ale viem, že raz sa mi to podarilo spraviť tak, že som si natočila vlasy a potom som si ich prečesala hrebeňom na ktorý som dala taký prípravok a mi to tak zrovnalo trochu tie vlasy a vzniklo niečo hentaké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a nič iné ako nečesať na to nepomáha podľa mňa.
nikdy by mi ani nenapadlo, že by toto niekto považoval za osobitnú textúru vlasov
každé nevyžehlené + navlhnuté rovné to urobia.
Ale viem, že raz sa mi to podarilo spraviť tak, že som si natočila vlasy a potom som si ich prečesala hrebeňom na ktorý som dala taký prípravok a mi to tak zrovnalo trochu tie vlasy a vzniklo niečo hentaké