Ako dosiahnut aby vas mama jedinacika mala rada aj ked vas nenavidi?
Priatelova mama ma nenavidi a chce dosiahnut aby sme sa rozisli ze mu stale pili usi a dohadzuje mu ine dievca ktore je k tomu este nezletile a mohlo by byt skoro jeho dcerou vekovo,neviem oc mam robit a ako dosiahnut aby si mam konecne oblubila...
a čo na to tvoj priatel?? ak ťa má rád tak ja by som kašlala na jeho matku...viem, že je dôležité mať dobrý vzťah s (budúcimi) svokrovcami... a nakoniec žiť s tebou bude (alebo už žije) tvoj priatel a nie jeho mama.....
a tvoj priateľ je dieťa že počúva svoju mamičku ? ak je už dospelý chlap tak ju pošle do piče, ak je decko a mamičkin maznáčik tak jeb na neho. Buď aspoň ty kus dospelá keď už to on nedokáže
Aj môj bývalý bol jedináčik...dosť upätý na svoju matku, ktorá ma tiež nemusela, ale nakoniec sa to vyriešilo vzájomnou ignoráciou (hlavne z jej strany)...Ale je to riziko..určité
povedala by som mu čo mi prekáža a žiadala ho aby sa porozprával s mamou a ak by sa nič nezmenilo do dvoch týždňov jej by som povedala čo si o tom celom myslím a s ním sa rozišla s mamičkiným maznáčikom ťa nič dobré nečaká, ani svokrou stíhačkou.
ehm akurát dnes som sa zamyslel nad zlými svokrami... a najma keď majú len jedno dieťa...
Takéto svokry, keď sú nepríjemné k zaťom a nevestám, tak idú len proti sebe, pretože raz aj tak, keď budú staré, tak sa bude (alebo nebude, ak si to zaslúži) o ňu starať jej dieťa s manželom/manželkou... a preto: Tak im treba!
neobľúbi. jedine ak by si sa stala ženou ktorá je podľa jeho mamy pre jeho syna dokonalá/je ho hodná. ale v tom prípade by ťa zas prestal mať rád priateľ.
odporúčam neriešiť, nie je to tvoj problém, ale problém jeho mamy, ak ťa má chalan fakt rád tak ho mamin nátlak v tomto (po)cite len utvrdí, a ak sa nechá zmanipulovať tak to síce bude nepríjemné, ale myslím že na mieste, lebo skôr či neskôr by ti tým ako sa nechá ovplyvniť mamou aj tak začal liezť na nervy.
@moncici777 - mňa neznášal otec bývalého priateľa... a už je teda bývalý ak ťa raz nemá rada, asi s tým veľa nenarobíš, ja som sa aj rozkrájať mohla a vždy som bola najhoršia
ak sa ťa priateľ nezastane, vzťah nemá podľa mňa budúcnosť
súdiac podľa predošlého Tvojho fóra, asertívna zrejme budeš asi ako hluchonemý chromý. to je zle. podľa mňa by si jej mala verbálne naznačiť, že nie si z hovna upletená a v podobnom duchu čo najskôr podpichnúť aj frajíra
no dakujem za rady ale drzim sa svojho milujem ho je mu to tiez uz leze na nervy chcel ju podviest a to tak aby si myslela ze sme sa rozisli nech da pokoj ale s tym som nesuhlasila ja lebo ja by som si to odniesla najviac od nej,by si myslela ze to bol moj napad
@mirkova Ja som sa s ňou snažil vydržať, len keď ideš niekam v meste, a nemôžem ju chytiť ani za ruku lebo "mohli by nás vidieť"... Išlo ma roztrhnúť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Z toho proste NIČ dobré v budúcnosti nebude, čím skorej sa rozídete, tým lepšie pre teba.
(reagujem aj podľa tvojho minulého fóra)
Ešte stále ťa to baví? Nechávať sa ponižovať ?
Takéto svokry, keď sú nepríjemné k zaťom a nevestám, tak idú len proti sebe, pretože raz aj tak, keď budú staré, tak sa bude (alebo nebude, ak si to zaslúži) o ňu starať jej dieťa s manželom/manželkou... a preto: Tak im treba!
neobľúbi. jedine ak by si sa stala ženou ktorá je podľa jeho mamy pre jeho syna dokonalá/je ho hodná. ale v tom prípade by ťa zas prestal mať rád priateľ.
odporúčam neriešiť, nie je to tvoj problém, ale problém jeho mamy, ak ťa má chalan fakt rád tak ho mamin nátlak v tomto (po)cite len utvrdí, a ak sa nechá zmanipulovať tak to síce bude nepríjemné, ale myslím že na mieste, lebo skôr či neskôr by ti tým ako sa nechá ovplyvniť mamou aj tak začal liezť na nervy.
ak sa ťa priateľ nezastane, vzťah nemá podľa mňa budúcnosť
do troch mesiacov sme sa rozišli