V nedeľu mám mať tieto prijímačky na Palackého univerzitu a chcela by som sa spýtať či nevie niekto ako to funguje - za zlé sa strháva, a pod. všetko okolo, že ako to funguje. Vopred ďakujem!
myslíš test študijných predpokladov? či čo teraz...myslím že keď som robila ja, tak sa nestrhávalo, pozri si na nete staré varianty, uvidíš akým štýlom sú robené tie testy, niektoré si skús a malo by to ísť
@hotaru Presne ten myslím. Tie som skúšala tak práve preto sa pýtam pre istotu. Aj si v súčasnosti študentka v Olomouci? Na čo si sa hlásila? Ja sa chystám na čínsku filológiu v dvojodbore so sociológiou. Tá sociológia nič moc, ale ak ma vezmú tak budem šťastná ako blecha
@simsi som aj v súčasnosti, som na anglickej filológii
veď čínštinu môžeš mať ako jednoobor, ja by som dvojobor nechcela lebo sa poriadne potom nemôžeš venovať obom veciam a jednu vždy trochu zanedbáš, aspoň z toho čo som ja počula
@hotaru Spokojná si? Viem, viem ja som to tak aj chcela, ale na jednoodbor tento rok berú len 20. Tak som si chcela zvýšiť šancu. Uprednostním určite čínštinu Tiež sa tomu stále zdráham, ale ozaj by som tam rada šla študovať. Dúfam, že sa mi teda tie SPF-ká podaria tak, že ma automaticky vezmú. Ďakujem teda za info.
@simsi som spokojná, na iný obor/školu by som určite ísť nechcela. na školskej stránke je aj to čo bolo z minulého roka, pozrela by som si keď tak českú literatúru, s tým malo veľa ľudí problémy :/
Tak uvidíme či sa mi zadarilo alebo nie. Je to už dosť podobné TSP-čkam. Olomouc je krásny a páči sa mi tá škola tak by som tam rada šla. No teda uvidíme a tebe teda prajem nech ti ďalej to štúdium dobre odsýpa keby ma vzali tak sa ti ozvem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
na aký obor sa chystáš?
veď čínštinu môžeš mať ako jednoobor, ja by som dvojobor nechcela lebo sa poriadne potom nemôžeš venovať obom veciam a jednu vždy trochu zanedbáš, aspoň z toho čo som ja počula