potrebujem pomoc lebo moj susedko ma wifinu a ma tam bezpecnostny kod ktory logicky neviem takze nepoznate nejaky program alebo volace cez ktory zistim ten pass ? pripadne mi aj vysvetlite ako sa pouziva
prides k baru, pekne sa usmejes a povies barmanovi, ze si u frajera, ktory ta strasne nasral, takze nemas co robit a chytas wifi az k nemu do bytu a ci by bol taky dobry a dal ti heslo
WEP nie je tazke zlomit ale WPA alebo WPA2 to uz je velmi tazko napadnutelne...Keby ze si moj sused a takto sa chces prizivovat na cudzej sieti tak ti dam cez hubu ! a este jedna vec ak aj ten wep zlomis mozno budes mat velmi slabu intenzitu signalu kedze domace wifi stanice maju dosah len par metrov...
@n0win0u ISP s tym nema nic spolocne, je to na prevadzkovatelovi pristupoveho bodu ako si to zabezpeci. A ten moze maximalne zistit MAC adresu sietovej karty nic viac.
WEP je ochrana ako taky polmetrovy plotik ktory sa da lahko prekrocit.
@chrumkar v tom momente ale ako sa napoji mu mozes sniffnut na komp a zistit o koho ide ( alebo podla pc-name ) teda ja by som urcite isiel riesit hned susedov, ktori maju kompy, a neriesil by som to takto..
ked chcete hacknut wep,wpa-psk,wpa2-psk tak si musite stiahnut vmware potom backtrack 4 Cain je iba na crackovanie pw a sniffovanie ked v tej sieti uz ste potrebujete kompatibilnu sietovu kartu (ked nemate tak si ju musite zakupit) potom vam poviem co dalej
hacknut wifi neny len tak ja sa zaujimam o hackerstvo uz 5 rokou a zatial sa my podarilo hacknut do zdrojoveho kodu skoro vsetkych stranok hackol som aj druhy pc a esce vela dalsich veci ale wifi som tiez skusal ale nikdy sa my to nepodarilo prelomit len s casty cize neny to as take lahke ja to esce skusim nejako vyriesit cf.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
» www.oxid.it/cain.html...
» www.siteadvisor.com/sites/oxid.it...
btw nezabudaj na to, ze ISP bude mat log IPcky z ktorej si sa tam napojil..
WEP je ochrana ako taky polmetrovy plotik ktory sa da lahko prekrocit.
@marosko81 neni to az take jednoduche ako si myslis...
Ked bolo pre teba ťažké sa naučiť gramatiku a tak tak hackovanie bude malina