.Velmi paci sa mi jeden chalan v skole. Stale na neho myslim..uz to trva dost dlho. Este davnejsie ked som sa na neho pozeravala,tak sa nam vela krat stretli oci a niekedy sa na mna pozrel aj on.Ale to neberiem moc vazne,lebo to mohla byt nahoda. Toci sa
skus sa mu prihovorit slovami napr. "ahoj, nevies prosim ta kolko je hodin..." alebo nieco take sak je vela sposobou ako nadviazovat komunikaciu s ludmi..viem ze to neje lahke, prihovorit sa nekomu kto sa ti paci, ale ked to spravis budes stastna ze si to spravila...
Suhlasim so sunny. a to ze ste na jednej skole je super. Lebo sa s nim hned mas o com bavit,nie??? A moznosti na rozhovor mas veeelmo vela, bud spytat sa kolko je hodin (klasika alebo sa s nim dat do reci na obede alebo po skole ak na niekoho caka, cez prestavku...Alebo ak poznas dakeho jeho spoluziaka alebo spoluziacku...Vsak uz na nieco prides...
ty kono, aky problem.. sa trochu uvedom..ako ho mam zaujat? bud taka aka si, ked ho tak nezaujmes tak smola..stava sa aj horsie..chalanov by som moc neriesila, to sa neoplati..zbytocne iba stracas cas
Tak presne na tuto temu som mala aj ja diskusiu..ja som lubila jedneho chlapca..aj lubim..boli sme kamosi..sem tam som mu pozicla acedecka, rano sme s azdtravili normalka..a ja som uz nevdela co robit od zufalstva lebo som myslela na nho..bolo mi smutno, lebo som vedela ze nemam sancu a zila som len v iluzii ze raz za mnou pride a spyta sa ma ci s nim chcem chodit ..heh..nj..uz som tom bola dost blbo..a potom som zacala zhanat pomoc z netu ako ho zaujat..a vsetky tie kecy okolo toho..ale nidky som nemala dost velku odvahu..v podtste som sa an nebala ze si najde dievca lebo nikdy ziadne nechcel..a dneska badam ako chodia rano do skoly a zo skoly spolu za ruky...musim sa s tym zmierit..nedopadni ako ja..a skus nieco podniknut..druzim palce a dja mi prosim ta vedeit ako si dopadla pa
Nigga girl : no,ja som sa mu prihovorila a dopadlo to celkom v pohode...ako sice,len s takou blbostou,ale potesilo to....ale to ti verim,ako sa teraz citis..a este ked ich vidis stale spolu...skoda,ze si nenabrala este vacsiu odvahu..ale co ty vies,mozno sa este vsetko zmeni v tvoj prospech...hmm alebo aj ja mozno tak dopadnem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A zaujat sa nikoho nesnaz, ak ho nezaujmes taka aka si, tak jedine taka aka nie si, a to by bolo o nicom