je to uuuzasny film, normalne ma urazilo to ze sracka ...ale ne...neni to mysteriozne, je to krasne a ak si aspon trocha citlivy clovek bude plakat ...oplati sa a jedine odporuucam!!!
celý deň riešim problém čo si pozrieť..... zelená míľa je dokonalý film..... vždy na konci plačem ako decko.... takže odporúčam ........aj tak si asi pozriem Forresta Gumpa.... obidve filmy sú super....
Jeden z najlepších na tejto planéte Tom Hanks je skvelý herec , keď dokázal zahrať stroskotanca, skoro celý film byť ticho a pritom tak zaposobiť na diváka ..
určite si to dnes pozri,a ak si citlivejšia povaha tak si aj poplačeš
Mne je len luto, ze som si prvu neprecitala knihu chcela som, ale bola vtedy beznadejne vypredana a teraz ked uz som videla film, tak sa mi uz nechce citat. A pritom Kinga nemam velmi v laske, ale toto by som si isto precitala.
no je to fajn...ale moc misteriozne podla mna to vsetko pokazili tym...ale inaq pekny - nelutujem ze som sa pozrel.... a @uglylaw ja som to pisal pred tym ako zacal
@areyco takmer vsetky Kigove pribehy su mysteriozne (teda aspon tie co ja poznam) a tiez mi to trochu vadi. Zvlast vo filme tiez, takze suhlasim.
Jedine ma velmi oslovila kniha Dievcatko, ktore malo rado Toma Gordona, pretoze ta je uplne realna. Zvlastne, ze napriklad fantasy mam rada, ale v takychto romanoch mi taketo veci vyslovene vadia.
trochu oneskorene hlasujem predtým som to nevidela, myslela som že to bude kktina tak som bola na kompe a pozeral to len brat ale zaujalo ma to a škoda že som to nepozerala od začiatku
@azizi no som rád, že si mi dala za pravdu.... ale vazne moze byt hociaky dobry film...ked to s tym prezenu, tak... vlastne kvoli tomu som zalozil tuto anketu, ze aky mate nazor ci to nebolo prehnane ocividne podla grafu nebolo.... ale ja si myslim ze toho bolo dost ked nieco zvalicia, ze mohlo sa to tak stat ale to iba dofarbili aby to bolo dramaticke to beriem, ale toto neviem ako by vysvetlili v realnom zivote co sa tam odohralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
ale aj tak si pozriem radšej Forresta, lebo toho som videl iba raz
Nebol zlý, ale radšej kukni DVD 0,0%
Nie, je to sračka :/ 0,0%
určite si to dnes pozri,a ak si citlivejšia povaha tak si aj poplačeš
a ten film je super..
Jedine ma velmi oslovila kniha Dievcatko, ktore malo rado Toma Gordona, pretoze ta je uplne realna. Zvlastne, ze napriklad fantasy mam rada, ale v takychto romanoch mi taketo veci vyslovene vadia.