bol to jeden z najlepších rokov môjho života, podarila sa mi vyliečiť choroba, síce nie úplne ale aspoň na 90% a síce len pokiaľ beriem tie lieky, ale aj tak ma to oslobodilo... A už som bola oveľa vyrovnanejšia.
@lawey omg ako tak čítam tvoje komenty z posledných dní, tak úplne presne to vystihuje moje pocity, tento komentár to len zavŕšil
úplne najlepší rok to bol, dúfam, že ten budúci bude minimálne rovnaký, ale chcela by som lepší a už na tom pracujem len sa nenechať vyhodiť zo školy, to by ma najviac potešilo
neviem, či ešte niekedy budem mať toľko medzinárodných presunov ako v tomto roku, 4 meny v peňaženke, ktoré som aktívne používala, či spoznám toľko nových tvárí, a prekonám svoje limity. bolo to crazy, obohacujúce a zároveň vyčerpávajúce. takže... dobrý rok, ale som rada že končí viac menej.
@lawey jj, presne toto ja by som sa nie, ale keď si predstavím, že som sa od konca semestra neučila NIČ a iba sa hocijako zajebávam, tak sa to straší samo
keď som bol mladší, tak som nemal pocit, že sa za ten rok toho nejak veľa zmenilo... ale teraz, 2012 a 2013 a som niekde úplne inde a pomaly aj celkom iný človek...
tak dalo sa... prvá práca, prvé projekty, niektoré aj celkom úspešné, noví ľudia, rýchlokurz angličtiny so španielskou holkou... len posledné dni sa to nejak kurví
nie všetko vychádzalo podľa plánu, ale nakoniec aj dobre, že niektoré veci nevyšli, lebo ma zaviedli k niečomu lepšiemu, takže rok hodnotím viac ako len pozitívne a ostatným tiež radím nevzdávať sa svojich snov, možno nevyjdu tak, ako si prajeme, ale výsledok môže byť oveľa lepší! treba vytrvať
horsi ako tie pred tym, ale nie uplne na picu, lebo aj ked ma opustila laska aj stastie, tak este aspon to zdravie mi ako tak zostalo aj ked hovori sa, ze na Titanicu boli vsetci zdravi...
skvele : ) splnila som si par snov, urobila par velmi dobrych rozhodnuti, ziskala par velmi dolezitych ludi do zivota, absolvovala vztah a najkrasnejsie leto...sice boli asi dva mesiace dost tazke, tak uz sa to vsetko zmenilo a zas to ide k lepsiemu takze bol to uzasnyyy rok, kiezby bol 2014 aspon spolky tak fajn.
od polky roka až po koniec sa mi už dejú len milé a pekné veci vďaka tomu som zabúdala na fakt, že som sa musela presťahovať do najhnusnejšieho mesta na Slovensku
@antifunebracka ono je vzdy take usmevne, ked ti niekto napise reakciu na teba pod jeho vlastny blog hned po tom co si ta zablokuje a to je krasne ze ma sledujes uz od roku 2005, tesi ma to ze tvoj zivot je taky fascinujuci ze si musis pamatat detaily zo zivota ludi co si nikdy nestretol 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a bol to prvy rok s mojim priatelom, tak velmi pekny
len čím sa vaic blíži koniec tohto roku, tým viac si mylsím že aj moje štúdium je na sklonku a to je napiču
úplne najlepší rok to bol, dúfam, že ten budúci bude minimálne rovnaký, ale chcela by som lepší a už na tom pracujem len sa nenechať vyhodiť zo školy, to by ma najviac potešilo
takze zatial mu davam 2/10
Snáď skúšky dopadnú dobre! Ja nechcem odísť z muni a Brna
proste ako je piatok trinásteho nešťastný, tak asi aj rok trinásty v storočí/tisícročí je nešťastný.
starí mayovia mali pravdu, vlani bol koniec (normálneho) sveta a začal divný svet