vieš to máš tak, to vieš to len baby sú zlatokopky, lebo my tolko nezarábame, vieš to máš tak, ako ked baba každý deň spí s niekym iným je kurva, ale ked chalan má každý deň inú nato tiež výraz nie je, lebo na tom nie je nič zlé......(ach)
@dieromantic a ty nevieš, že to čo u žien je neprístojné lebo sú to "len ženy", tak u chlapov je to povolené, dokonca čím viac "pipiek" na zozname, tým väčší mačo? Lebo je to muž, "pán ľudstva"
@okay@dieromantic Toto na vas zenskych zboznujem. Stavim sa, ze keby vyberiem nahodnych 10 chlapov a zratam pocet ich partneriek za zivota, ci uz sexualnych alebo normalnych a porovnam s takymi istymi cislami u 10 nahodnych zien, vyjdu z toho zeny zle. Bezny chalani nemavaju za zivota 100 bab, sa zobudte...ked si vsimate curakov, ktori naozaj vedia len rozmyslat vtakom je to to iste ako ked my si vsimame zenske, co vyzeraju brutalne dobre. Kto by nesukal, keby ho chcel kazdy...?
A co sa tyka vztahov - neviem, ci zijem na Melmaku ale v mojom okoli sa fakt vacsina vztahov konci kvoli zenskej, nie kvoli chlapovi...lebo jej to nevyhovuje, lebo ona si najde druheho, lebo on nezapada do jej zivotnych planov, lebo ona sa na to neciti, lebo jej kamaratky povedali, ze je debil, lebo ona sa este nechce viazat...wtf? A prosim nebavme sa teraz o mesacnych vztahoch, mam na mysli normalne vztahy, kde sex nieje nocnou zalezitostou, ale je brany normalne ako sucast toho vztahu...
Dievcata zobudte sa. Ak mate taketo nazory a mate frajera, bude s vasim vztahom nieco v neporiadku, lebo o chlapoch viete prd... a ak nemate tak prosim uz dospejte...
Kludne ma aj ukrizujte, ja si nemyslim, ze sme az take spiny.
@panpeterpan - bože ukludni sa, to som nemyslela do slovne a okrem toho, ty si čo teraz napísal, že vačšinou je to chyba báb, a potom sa niekto čuduje, že ja niečo takéto napíšem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
inak... @plyn celkom výstižné
@matus123 takže si "múdry" človek?
inak nemyslim si ze taky existuju
chlap co bali zenske pre peniaze je...
.
.
aaale no taaaak, podme spat do reality!
Asi je dovod preco to nema nazov
Ja ho doteraz volám zlatokopko alebo kurvenec ... už sa to naňho nalepilo
aha...vlastne to vieš
podľa mňa odvtedy čo rytmus naspieval pesničku zlatokopky
A co sa tyka vztahov - neviem, ci zijem na Melmaku ale v mojom okoli sa fakt vacsina vztahov konci kvoli zenskej, nie kvoli chlapovi...lebo jej to nevyhovuje, lebo ona si najde druheho, lebo on nezapada do jej zivotnych planov, lebo ona sa na to neciti, lebo jej kamaratky povedali, ze je debil, lebo ona sa este nechce viazat...wtf? A prosim nebavme sa teraz o mesacnych vztahoch, mam na mysli normalne vztahy, kde sex nieje nocnou zalezitostou, ale je brany normalne ako sucast toho vztahu...
Dievcata zobudte sa. Ak mate taketo nazory a mate frajera, bude s vasim vztahom nieco v neporiadku, lebo o chlapoch viete prd... a ak nemate tak prosim uz dospejte...
Kludne ma aj ukrizujte, ja si nemyslim, ze sme az take spiny.
a určite si nemyslím, že všetci sú takí