Interesuje ta to lebo je to DK? .... kasli na to , je to nejaky chuj amatersky , neskodny trebalo by mu zakusit policajnej brutality , pokutu par tisic eur a bol by napraveny viac ako po 2 rokov basy ktore by aj tak maximalne dostal. Tam by ho este aj museli zivit.
@mm47 : Z časti je to jeden doslova buzík čo chodí na manikúru pedikúru a dáva si pretrhávať obočie ale toto bol prípad korupcie... bolo by zaujímavé keby sa to začne rozpytvávať
@horsiq Viem ze sa to lahko hovori ale ta pracovnicka mu nemala podat ani 5 eurovku , absolutne neverim tomu ze by mal na to vystrelit , tipujem ze ani zbran nebola prava a vidiet este ze je homosexual .... tak to uz vazne moc vaznosti na situacii neprida
@horsiq mám pre teba novinku. hádaj kto mi pvoedal, že súd ani nebude...
@mm47 pár noviniek, nie je buzík, len ozprávkovo bohatý amatersky kokot, ktory ano ta zbran bola hrackarska co jeale jedno lebo je ot klasifikovane ako ozbrojena lupez a to sa ti hovori do piči niekto na teba namieri a ty že"viete čo chodte do piče" no už ta vidim a ma frajerku nasamvacsiu piču v okolí. ešte niečo chceš,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@mm47 : Z časti je to jeden doslova buzík čo chodí na manikúru pedikúru a dáva si pretrhávať obočie ale toto bol prípad korupcie... bolo by zaujímavé keby sa to začne rozpytvávať
@antifunebracka : veď hovorím...
@mm47 pár noviniek, nie je buzík, len ozprávkovo bohatý amatersky kokot, ktory ano ta zbran bola hrackarska co jeale jedno lebo je ot klasifikovane ako ozbrojena lupez a to sa ti hovori do piči niekto na teba namieri a ty že"viete čo chodte do piče" no už ta vidim a ma frajerku nasamvacsiu piču v okolí. ešte niečo chceš,