mooj hm no vravi sa to...ze clovek si skutocnu hodnotu niecoho a niekoho uvedomi az ked ho strati...neviem preco je to tak...asi preto ze ked mame toho cloveka pri sebe berieme ho ako samozrejmost po case a zrazu ked tu nie je tak zistime ze az taky samozrejmy pre nas nebol...
mrzi ma to....ale vravi sa aj ina vec a to ze nikdy nie je neskoro...
pretože človek vždy chce niečo, čo nemože mať a to, čo má si neváži... A preto, až vtedy, ked veci, ktoré si neváži sa stanú vecami, ktoré nemože mať, nadobudnú pre neho hodnotu...
no to sa aj mne stalo takze ta chapem..ibaze ja som dostala druhu sancu.. takze som to napravila.. neboj aj ty mozno dostanes a ked nie tak príde ina..
tiež sa mi občas stáva,že sa správam ako malé decko.veľmi túžim po niečom,čo je ťažko dosiahnuteľné a keď to po dlhom boji získam,stráca to pre mňa na hodnote...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mrzi ma to....ale vravi sa aj ina vec a to ze nikdy nie je neskoro...
Hlavne moju najsupernejsiu kamaratku.
4.len aby sa aj ta tvoja najsuper kamaratka nezmenila a hned by si sa na to pozeralo inymi ocami..
A preto keď sa s niekym pohádam, snažím sa s ním udobriť ešte v ten deň (ako povedal Sv. Peter- "Nech slnko nezapadá nad vaším hnevom")
Treba byť k sebe dobrí a ceniť si tých, ktorých človek má, lebo nikto tu nie je večne a nemôžeš vedieť, čo sa stane na druhý deň.
tiež sa mi občas stáva,že sa správam ako malé decko.veľmi túžim po niečom,čo je ťažko dosiahnuteľné a keď to po dlhom boji získam,stráca to pre mňa na hodnote...