chcela som sa spýtať niekoho, kto už bol na nejakom väčšom koncerte, ako to tam funguje. ja idem v utorok na Beyoncé a chcem si zobrať aj foťák ale nie sú takéto veci na koncertoch zakázané alebo tak? akú s tým máte Vy skúsenosť?
no..sice ja chodim na metal...ale tak...kludne si ho zober...ale shovaj...myslis, ze by potom isli medzi dav ludi len kvôli tebe, ze zobrat fotak?..pochybujem..takze sa nemusis nicoho bat a babam ani neprezeraju tasky...teda zatial sa mi nic take nestalo
@nightillusion - budú! Hovorím záleží kam ideš - na jednej párty - som si musel dávať dole tričko! A navyše tam každého obchytkávali 200 kilový SBSkári
@pawlo pred týždňom som išla na HammerFall, každého chalana tam SBSkári prehľadali, ale na mňa len kývli že môžem ísť ale záleží aj na charaktere akcie... inak som s fotením nikdy nemala problémy, keďže som sa naňho vykašľala a namiesto toho aby som celý koncert riešila aký mám uhol na fotenie a či zapnúť blesk alebo nie, som si to užívala
@nightillusion asi si uvedomili, že by sme ich mohli zažalovať ale celkove sa mi zdá, že na metalových koncertoch sú SBSkári miernejší... napr. na Edguy bolo zakázané fotiť, a eše som jedného z SBS videla, ako sa háda pred koncertom s ďalším o foťák
@pawlo tak..nie je prijemne ked ti niekto pozera pod suknu... ....ale ty si muz...si myslia, ze mas niekde pichnuty nozik alebo co...
@gothicdaniela kedze som nebola na inom koncerte ako metalovom tam nemôzem posudit... ...ale do nas na Hammerfalle jeden hodil flasu...otvorenu..ehm..bola tam voda..jednym padla..a sme prosili nech ju poda...sa asi nasral...aj ja..nanho
@pawlo ach ani mi s tou vašou Steel arénou o tých predmetoch nehovor komplet celú ma vyrabovali a nič nevrátili
a inak, ani fľaše a plechovky si nemôžeš brať dnu... takže hoci budeš smädná jak kôň, musíš to vydržať, alebo šecko prepašovať, aby ani netušili, že to máš...
@nightillusion ja som bola na jednom.. ehm... z nedostatku lepšieho výrazu to nazvime rockovom ale veľmi mierne , a tam mi boli ochotní dokonca zobrať mobil s foťákom...
ja som mal na hammerfall v cassosporte aj na scorpions v steel arene vo vrecku a v pohode prehladavali ale nemusel som ukazovat vrecka... a taka strvtina mala fotaky na oboch taze v pohode...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
U nás v steel aréne je zakázané si odniesť úplne všetko a prehľadávajú kaž´deho..-
- foťáky, kamery,
- jedlo, vodu
- nožnice (aj manikúrové), nožíky
- dokonca ani dáždnik si nemôžeš zobrať
- a nebezpečné tvrdé predmety...
Všetko ti tam zhabú!!!
Viedeň, Stadthalle....ale šak ja nechcem aby mi foťák zobrali...
@gothicdaniela kedze som nebola na inom koncerte ako metalovom tam nemôzem posudit... ...ale do nas na Hammerfalle jeden hodil flasu...otvorenu..ehm..bola tam voda..jednym padla..a sme prosili nech ju poda...sa asi nasral...aj ja..nanho
a inak, ani fľaše a plechovky si nemôžeš brať dnu... takže hoci budeš smädná jak kôň, musíš to vydržať, alebo šecko prepašovať, aby ani netušili, že to máš...
a myslím, že foťák tam nebudeš mať len ty