Serus. Chcela by sme si s rodinou zakúpiť netflix. Moja otázka znie, že ako je to tam s dabingom či s titulkami. Je tam veľa filmov preložených alebo len pár, alebo len tie staré. Dik
na nete sa dajú nájsť zoznamy filmov a seriálov (seriálov je viac s titulkami slovenskými) pre ktoré su SK titulky (tušim na netflixe sa daju aplikovať oficialne pre slovensko len SK, jednoducho tam CZ titulky nedostaneš)
ALE ak si stiahneš doplnok pred nejaky prehliadač , napr chrome tak si budeš môcť akékolvek titulky stiahnuť a pridať na čokolvek, ide ale o to že to môžeš sledovať len na PC ... pre mňa ako pre použivateľa smart TV je to nepoužitelné ... pre mňa malo väčšiu vyhodu HBO go kde som mal ttulky alebo dabng vlastne uplne ku všetkemu ... netlix ale podporuje ulra hd rozlišenie a HBO len full hd, ale to je už len taka somarinka na zaver
ja čo som skúšal môžem ne-odporúčať dabingu sa teda moc nedočkáš je tam pár titulov ale príde mi to že možno česi tam niečo majú ale u nás je to dead bol som prekvapený keď mi vybehlo ako MÁLO tam toho contentu s titulkami je ale ako hovorí Wewo treba sa zlepšovať v angline len mne sa nechce(lo)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ALE ak si stiahneš doplnok pred nejaky prehliadač , napr chrome tak si budeš môcť akékolvek titulky stiahnuť a pridať na čokolvek, ide ale o to že to môžeš sledovať len na PC ... pre mňa ako pre použivateľa smart TV je to nepoužitelné ... pre mňa malo väčšiu vyhodu HBO go kde som mal ttulky alebo dabng vlastne uplne ku všetkemu ... netlix ale podporuje ulra hd rozlišenie a HBO len full hd, ale to je už len taka somarinka na zaver
Na Slovensku je táto služba ešte v plienkach, jednoznačne HBO, alebo si predplatiť kino, ponúkajú to všetci väčší operátori.