Presne ako písali predo mnou, okrem BA je všade problém zohnať prácu a ak žoženieš, tak musíš makať 12 hodín denne a dajú ti minimálnu mzdu, lebo zamestnávatelia teraz strašne ľudí zdierajú, lebo vedia, že si to môžu dovoliť.
@fusi31 Sčasti máš pravdu, že nech ide do Bratislavy, ale aj ubytovanie niečo stojí, takže by si musel najísť naozaj dobre platenú prácu, aby si zaplatil aj ubytovanie a aby mu ostalo aj na živobytie a myslím, že dobre platená práca sa teraz aj v Bratislave zložitejšie zháňa.
mno tak dikes fakt mno ale zase sa az do blavi nemozem trepat az z vychodu ...siel by som keby som mal iste secko ze ubytko a aj dobre platenu pracu no a k tomu sam ,hmm to nieje dobry napad po prve to tam nepoznam tak velmi a este by si niekto na mne privyrobil ne..... asi sa budem musel dat na kriminalistiku hehe
ale noo vy experti... v BA je všetko však? ja si tu hladám robotu už 2 mesiace a stále nič akurát tak preplnené úrady práce a ináč velkééé hovno.. A to niesom žiaden neschopný mamrd doteraz som vždy mal súbežne so školou min 2-3 brigády naraz a teraz bez školy a absolutne nič.. Takáto situácia tu ešte nebola..sem tam sa nájdu nejaké brigády akurát tak, ale aj to je bieda.. A tie srandičky čo vidíte na profesia.sk to je asi ako keby ste chceli vyhrať športku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
secko doje....li
@fusi31 Sčasti máš pravdu, že nech ide do Bratislavy, ale aj ubytovanie niečo stojí, takže by si musel najísť naozaj dobre platenú prácu, aby si zaplatil aj ubytovanie a aby mu ostalo aj na živobytie a myslím, že dobre platená práca sa teraz aj v Bratislave zložitejšie zháňa.