no, mam mensi problem.... mama mi zistila ze fajcim, tak mam teras strasne prisny dozor aby som to uz zivote ani neskusala ae ja mam hrozne abstaky a neda sa to vydrzat... ako jej to mam povedat? (
@skinlil tak to mas problem...ja som tiez fajcil..a raz som len tak prestal a nefajcim doteraz.... ale ty ked vydrzis len tyzden bez cigaety tak to uz si zavisla na tom
@skinlil naco si vobec zacinala....?kto ti to kazal...?teraz sa darmo budes stazovat, my ti nemame ako pomoct..je to len na tebe a tvojej voli a sile prestat...
hmm pekne mas moznost sa od toho odnaucit ,tak tuto moznost vyuzi ...mne by sice nezakazali fajcit ,vlastne ani by ich nehlo,.pretoze vedia ,ze ja mam dost dobry rozum )
fajčenie je to najnechutnejšie čo môže byť ...a nechutnejšie je to viac, keď fajčí baba .. a ten smrad z toho .. Kokos .. čo z toho máte, že fajčíte? keby som bola chalan tak všetky baby, ktoré fajčia by som odstavil mimo aj keby boli neviem ako pekné, inteligentné atď ..
mas 14, preboha spametaj sa dievca, pokial nebudes mat 18 a zarabat na seba (vreckove sa nepocita) fajcit by si nemala a skus si trochu vstupit do svedomia a zamysli sa co je dôlezitejsie ci tvoje zdravie alebo "kamarati" pretoze ak o tom nevies cigarety skodia zdraviu
@20 presne toto som chcel napisat. Mozno by si sa vazne mala nad sebou zamysliet. Daj mi jeden dobry dovod, preco by si fajcit mala a preco si vlastne zacala
ja fajčím, mám prehľad ako sa cítiš. musíš to nejako prekonať jednoducho, nemáš na výber. mame to budeš hovoriť zbytočne, tá podľa mňa od nervov ešte na teba nahučí a tebe bude ešte horšie...
a prepáč ale od 12 fajčiť je podľa mňa nezodpovedné, pravdepodobne nemáš vôbec prehľad o tom, ako je to škodlivé. keď trochu podrastieš, dostaneš rozum a hlavne získaš nejakú zodpovednosť za seba a za svoj život, potom začni fajčiť. frajerina je blbosť, to, že fajčí "každý" neznamená, že musíš fajčiť aj ty.
@25 zacala som lebo som nemohla vydrzat situaciu doma aa pri fajceni som bola taka uvolnena.... a na to ze fajcenie skodi zdraviu ja z visoka serem... mam ovela horsie problemy ako poondiate pluca
a nechapem preco si sa uchylila prave k fajceniu? ja ked mam depku{alebo blbu naladu a tak} vypadnem na vonok, pustim si naplno daku hudbu, proste sa snazim si vymit si alebo zresetovat hlavu. Viem ze s domacim tyranim je to slaby odvar a nezazil som to{nastastie} ale isto existovali aj ine riesenia:/
@27 ja nefajcim z frajeriny to po prve a po druhe nejsom az take soplave decko a inak ja sa o seba staram uz vise roka a ver mi ze mam dost tvrdy zivot tz mna nikto poucovat nemusi.... myslis ze sa o mna niekto stara? ae kde stale zhanam nove brigady makam jak pes aby som mala na jedlo rodina na mna sere jedine co vedia je nahucat na mna ked sa dozvedia neco zle...
@33 ves ja som skusala hocico aby som nemyslela na to co je doma nic nepomahalo pravdu povediac ani tie cigi moc nie ae aspom trosicku a ja uz som bola psichicky na dne to sa proste nedalo vydrzat a nemala som nikoho komu by som sa vyspovedala a vyplakala.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Držím palce pri odvykačke
2.vobec nevies co je to abstak
3.po dvoch rokoch fajcenia este nemozes mat taky strasny navyk, aj ked si dost mlada
4.si <> ze aj tak nechces prestat
5.tvoja mama ma pravdu aby si prestala
inak súhlasím s @ribo a tým jeho štvrtým bodom
a prepáč ale od 12 fajčiť je podľa mňa nezodpovedné, pravdepodobne nemáš vôbec prehľad o tom, ako je to škodlivé. keď trochu podrastieš, dostaneš rozum a hlavne získaš nejakú zodpovednosť za seba a za svoj život, potom začni fajčiť. frajerina je blbosť, to, že fajčí "každý" neznamená, že musíš fajčiť aj ty.
2. viem co je to abstak ( bohuzial )
3. to ako rychlo si clovek na nieco navikne zalezi aj od jeho organizmu tz nidy nevies...
4. ak si nekedy mal abstaky tak vies ake je to hnusne tz ja prestat proste nemozem
5. pravdu mat moze ae to mi pi** pomoze
ece neco?
a nechapem preco si sa uchylila prave k fajceniu? ja ked mam depku{alebo blbu naladu a tak} vypadnem na vonok, pustim si naplno daku hudbu, proste sa snazim si vymit si alebo zresetovat hlavu. Viem ze s domacim tyranim je to slaby odvar a nezazil som to{nastastie} ale isto existovali aj ine riesenia:/