Stalo sa aj Vám, že ste mali pod nosom niekoho 4 roky a vôbec ste sa nezamýšľali, že by tá dostyčná osoba hrala vo vašom živote niečo oveľa dôležitejšie ako ste si mysleli? ....
Ide o jedno dievča, ktoré znamená pre mňa veľmi veľa, možno viac ako s
Kto neriskuje nevyhrava...suhlasim s Verculkou kym sa neporozparvate osobne o tom a nepovies ako to vnimas,budes len sam premyslat a splietat nejake teorie,ktore vobec nemusia byt pravdive...
Takze vy ste kamarati a ty nevies ci s niekym chodi? Ved to zisti, ak nie mas cestu v podstate volnu, takze odvahu a pomaly zisti, ci sancu mas alebo nie.
fííha to tak toto je dost zlozita situacia... ale aj tak by som to na tvojom mieste riskla a povedala jej co citis, aj napriek tomu ze ma chalana..poviem ti tak...ja som bola v presne rovnakej situacii..bezhlavo zalubena do cloveka, ktory mal dlhodoby vztah..bol to moj dlhorocny kamarat, tiez som nevedela ako mu to povedat..dlho som cakala..az sa to nakonec stalo.. aj napriek dlhorocnemu vztahu sme spolu skoncili a stalo to zato..aj ked roky ubehli a teraz mame kazdy iny vztah a sme stastni tak ako to je, tak nebanujem a som rada ze som to riskla, inak by som si to asi vycitala do konca zivota.. inak aj nadalej sme zostali najlepšimi kamaratmi, aj ked to nie je take intenzivne ako niekedy.. ale naozaj risk je zisk.. je to na osude ci vas da dokopy a ci spolu aj zostanete, ale pojdete kazdy inou cestou.. zelam vela stastia
Podla mna kym ma vztah tak jej to nehovor...Mozes naznacovat...jemne...ale nic prudkeho lebo mam taku skusenost s mojim byvalym najlepsim kamaratom...byvaly kamarat je od okamihu kedy mi cosi takeho povedal a nevyvinulo sa to podla jeho predstav...odvtedy sa nevieme porozpravat...podla mna dopraj si/jej cas...ked zisti ze sa s tebou citi tak dobre ako s nikym inym sama ho necha a potom jej uz hovor co len chces...
Ja do nej nie som ale bezhlavo zaľúbený, ja ju ľúbim a ja viem sám prečo ju ľúbim, to je problém. To nie je také len, že aha ona sa mi páči, je to niečo intenzívne a je to skutočné. Tak a čo sa týka, že by som jej to mal povedať ja naznačujem pomaličky. Ona nie je hlúpa a isto to vie.... Ostáva mi len premýšľať a žiť tak ako pred 4 rokmi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
s úctou Béda Hudeček.
lets go man
Ja som tiež bezhlavo zaľúbený do mojej najsupernejšej kamošky.
A najlepšie je že som od nej o 7 rokov starší a už tretí rok ju trénujem karate.
Chodiť síce nechodí s nikým, ale viem že niekoho miluje.
A mne stačí keď s ňou môžem byť každý deň a robiť jej trebars aj sluhu.