chcela by som vediet, kde sa da najst zopar tipov ako sa naucit komunikovat... ja viem chce to aj cvik, ale minule som mala telefonat s osobou na ktorej mi velmi zalezi a bola som strasne sklamana sama zo seba... zmohla som sa iba na ano, uhm, super a ryc
@luc.ka mozno do istej miery sa to da ovplyvnit, chce to ale chodit medzi ludi.. tiez ale podla mna poucky a tutorialy moc nezaberu pokial sa to neaplikuje v praxi.
@0 ale je super ze sa snazis s tym nieco spravit, osobne (nielen) mna taka pasivita len odradza od komunikacie. chce to iba sa trochu socializovat
to by ma nenapadlo.. ako komunikovat na urovni a pod tak to moze byt celkom poda pre nejake studium, ale len tak komunikovat s ludmi, to by ma nenapadlo studovat..
Zažil som premeny silných introvertov na..menších introvertov alebo slabých extrovertov, to už je diskutabilné,
komunikatívnejšími sa rozhodne stali.
To je to, v čom sa človek celý život rozvýja.
Viem, že Dale Carnegie má na to zamerané knihy, ale nejako som to nečítal. Treba sa snažiť byť s ľuďmi v kontakte, nebáť sa prihovoriť, pýtať, experimentovať..
@luc.ka jedna mamina znama dokonca chodila na nejake kurzy komunikacie..vraj to bolo sakramentsky drahe a dlhe, ale teraz dokaze s hocikym rozpravat takmer o hocicom..nie je to sice uz take spontanne a z jej strany bezprostredne, ma to kvazi naucene, ale tak svoju ulohu to splnilo
@lenkaska1 nejde o to či sa o teba zaujima, akonahle sa zaujimaš o druheho tak ten druhý zistí že si fajn človek a zaujimá sa i on o teba, staneš sa oblúbenou a bla bla...lenže toho je ovela viac v tej knihe, nejde len o tom sa zaujimat ide o to vzbudit dojem, že ta to zaujima, smiat sa, i rano ked ideš do školy a plno vecí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Celkom fajne, na nete sa niekde da aj najst audiokniha
@0 ale je super ze sa snazis s tym nieco spravit, osobne (nielen) mna taka pasivita len odradza od komunikacie. chce to iba sa trochu socializovat
Zažil som premeny silných introvertov na..menších introvertov alebo slabých extrovertov, to už je diskutabilné,
komunikatívnejšími sa rozhodne stali.
To je to, v čom sa človek celý život rozvýja.
Viem, že Dale Carnegie má na to zamerané knihy, ale nejako som to nečítal. Treba sa snažiť byť s ľuďmi v kontakte, nebáť sa prihovoriť, pýtať, experimentovať..
vela stastia
lebo to je rozdiel..................