nemám psa, okrem svojho havinka-frajera...ale susedka Francka ma tu sviňu s tým plochým rypákom-boxéra a toho som raz zavolal, hej ty hňup škaredý, chceš vínko? a on prišiel ku plotu tak som mu do umelej misky nalial 3 deci čer. vínka.....potom sa len váľal po zemi a zavíjal, bol spitý na sračku a Francka len krútila hlavičkou.........filip
nemám psa.. ale keď komunikujem s priateľovým, tak to vyzerá asi takto: no ahoooj fredynkooo no čo ty moja mala vtierka čoo? noo... no poď... hop.. no poooď... ideme vonka? ideme? ideme? nejdemeee..alebo ideme?... kuuuuupať?fredyy ideme sa kuuuupať? .. na miesto! .. utekaj na deku! packu, no daj packu! no ty si supeeeer .. a v najbližšej dobe ho chceme naučiť povel "hokaido!", čo bude znamenať na miesto!
ako s človekom so všetkými mojimi zvieratkami sa rozprávam ako s ľuďmi koľkokrát im len tak rozprávam, alebo sa pri nich nahlas učím (to má najradšej osmák, lebo má pocit, že rozprávam jemu
So psom sa jednoznačne komunikovať dá. My komunikujeme príkazmi a gestami. Opakovanie po vlkoch to je hlúposť, pretože dá sa dnešná čivava považovať za predchodcu vlka? Veľmi vzdialene. psy zmenili svoje chovanie už pred tísic rokmi, tak ich neporovnávajte v toľkej miere z vlkmi.
@ypit akurat ze ja mam labradora nie civavu. A myslela som tym napr. ocny kontakt. Moja vie napr. Len ocnym prikazom pochopit ze ma ist do budy alebo prist ku mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@husky
Ale nie, ja psa nemám ale...vždy sa s nimi maznam.