mama mi raz hovorila o jednom jej známom čo chodi napr. na kubu ešte lacnejšie ako niekto do grécka . a takto bol na hrozne vela miestach vo svete ale neviem presne ako to robí
O tom by ti vedel hovoriť môj prehúlený kamarát, ktorý si kúpil lístok na vlak do prahy..Keď tam došiel nemal kde spať a za čo kupovať trávu tak si požičiaval od ľudí ktorých tam spoznal, keď od neho začali vymáhať peniaze tak sa chcel vrátiť s5 do KE, ale nemal za čo tak išiel načierno na vlakovom WCku odkiaľ sa potom dostal do Prievidze kde chcel ísť za jednou kamarátkou na ktorú nemal ani telefón ani adresu, nemal čo jesť tak išiel do nejakého obchodného domu kde sa najedol pečiva, keď ho chytili SBS tak ho nechali 2 dni v base lebo to bol jeho druhý priestupok, navyše u neho našli 2 gramy....... ... nakoniec išiel na súd a ukecal sudkyňu tak, že mu dala peniaze na cestu domov a ešte aj stravný lístok...
no veru ten stop je dobry napad...ale to chodim max s BS do BB.....a musel by som vediet daky jazyk....si neviem predstavit ze by som ostal visieť niekde v nemecku na dialnici....co potom??...ako domov?,...ale zasa sranda by bola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
kup si rychly magio internet od t-comu a uvidis aj to co tam vonku neuvidis a nemusis ani cestovat
ale ja by som to veľmi nepraktizovala
O tom by ti vedel hovoriť môj prehúlený kamarát, ktorý si kúpil lístok na vlak do prahy..Keď tam došiel nemal kde spať a za čo kupovať trávu tak si požičiaval od ľudí ktorých tam spoznal, keď od neho začali vymáhať peniaze tak sa chcel vrátiť s5 do KE, ale nemal za čo tak išiel načierno na vlakovom WCku odkiaľ sa potom dostal do Prievidze kde chcel ísť za jednou kamarátkou na ktorú nemal ani telefón ani adresu, nemal čo jesť tak išiel do nejakého obchodného domu kde sa najedol pečiva, keď ho chytili SBS tak ho nechali 2 dni v base lebo to bol jeho druhý priestupok, navyše u neho našli 2 gramy....... ... nakoniec išiel na súd a ukecal sudkyňu tak, že mu dala peniaze na cestu domov a ešte aj stravný lístok...