Zdar... Potrebujem pomoc... Nevie niekto ako lokalizovať IP adresu ?
Mám nastavený facebook tak, aby mi napísal keď sa niekto prihlási na môj účet z cudzieho PC alebo mobilu alebo iného zariadenia... Všimol som si že sa mi niekto dostal na účet a he
jediná legálna možnosť je cez políciu, ale to, že sa ti niekto prihlásil na fb asi nie je protizákonné a aj keby hej tak to nebudú riešiť
druhá možnosť je, že máš kamaráta, čo pracuje u providera, u ktorého je tá IP registrovaná... mohol by ti možno zistiť, ktorý zákazník mal v tom čase tú IP
na tvojom mieste by som skôr rozmýšľal, že kto a ako sa mohol dostať k tvojmu heslu
@neviemsivybratnick aj ukradnutý mobil/ntbk vedia lokalizovať a aj tak ti ho nenájdu, jedine, že máš známeho na polícii... pochybujem, že niekto na polícii bude riešiť, že sa mi niekto prihlásil na fb
@neviemsivybratnick ale veď sa im ani nečudujem... keby som bol policajt a niekto by prišiel na stanicu s tým, že sa mu prihlásili na facebook, tak ho tiež niekde pošlem
@ironhide vsetky take stranky funguju...len si treba uvedomit ze najdu akurat tak sidlo poskytovatela internetu a nie adresu cloveka ktoreho podozrievas ze sa ti prihlasil na fb
@qwer28 hacker by s tym moc nespravil...druha moznost je realnejsia az na to ze by to musel byt najskor zavazny trestny cin ktory by bola policia ochotna riesit...ale tu na slovensku ta za taketo nieco akurat vysmeju...
@strejdabob mobil vedia lokalizovat len ak je v nom aktivna sim karta a pokial ide o drahsi kusok tak ti ho najdu (pri lacakoch je jasne ze sa ti na to kazdy vysere)...kamoske som s tymto pomahal a do 2 mesiacov ho mala doma...notebooky su zase uplna kategoria a celkovo to s danou temou nema vobec nis spolocne...
@myschka Druhý.... a áno, priamo pod týmto slovným spojením to je pravda, ale môžeš sa brániť cez rôzne paragrafy... ale to že sa môžeš neznamená že to aj pomôže . Zase, sme na Slovensku.
@kosmiklove tak trochu to má spoločné to, že polícia po technickej stránke je schopná vyriešiť nejaký nejaký problém, ale prax je taká, že založia tvoj spis medzi ostatné a tam to končí
keď niekomu ukradneš mobil, tak jasné, že si tam raz chceš dať aj simku a kamarátke pred pár mesiacmi ukradli úplne nový mobil za 400 eur a nič sa neriešilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale moc to nefunguje
Toto nefunguje... Ani väčšina stránok...
1. Mas kamarata heckera ktory ti to zisti
2. Nahlasist to na policii. Pokial je slovenska tak to zistia.
druhá možnosť je, že máš kamaráta, čo pracuje u providera, u ktorého je tá IP registrovaná... mohol by ti možno zistiť, ktorý zákazník mal v tom čase tú IP
na tvojom mieste by som skôr rozmýšľal, že kto a ako sa mohol dostať k tvojmu heslu
Taketo veci sa na slovensku neriesia !!!
Co na slovensku, FBI by ta vysmiala
@qwer28 hacker by s tym moc nespravil...druha moznost je realnejsia az na to ze by to musel byt najskor zavazny trestny cin ktory by bola policia ochotna riesit...ale tu na slovensku ta za taketo nieco akurat vysmeju...
@strejdabob mobil vedia lokalizovat len ak je v nom aktivna sim karta a pokial ide o drahsi kusok tak ti ho najdu (pri lacakoch je jasne ze sa ti na to kazdy vysere)...kamoske som s tymto pomahal a do 2 mesiacov ho mala doma...notebooky su zase uplna kategoria a celkovo to s danou temou nema vobec nis spolocne...
@myschka
keď niekomu ukradneš mobil, tak jasné, že si tam raz chceš dať aj simku a kamarátke pred pár mesiacmi ukradli úplne nový mobil za 400 eur a nič sa neriešilo