ahojte...no je to tak ze raz sme si s priatelkou smskovali..a ona mi napisla ze chyba jej vasen...neviem co tym myslela a potom mi napisla ze som antivasnivy ...tak teda poroadte mi kao mam byt vasnivy???...newiem kam som mal dat tuto diskusiu..tak som
Hmm, ako byť vášnivý... Základom vášne sú hlavne prekvapenia. Napríklad len tak sedíte pred telkou a pobozkáš ju alebo sa jej dotkneš. Alebo jej len tak z ničoho nič napíšeš SMS s textom "Milujem ťa " Nič viac, len tie 2 slová. Občas by si jej mohol dačo kúpiť: kvetinku, čokoládu, arašidy (ak je na oriešky) a podobne
@2 to je romantika podla daktorich a nie vasen @0 co je vasen napis rasdej @deraina ta ti to vysveli bo tomu niekedy enchapen ani ja ale to je zlozite tak ani vysvetlit sa to neda sex moze byt vasnivi bozky s jemnymi kusanim etc. vela toho @deraina sa vyzna co je vasen a co romantika rada ti poradi ked jej napises
@7 ach jaj,zas tu niekto prezentuje svoju obľúbenú deštruktívne pôsobiacu hlášku namiesto toho,aby on,ako perfektný milenec niečo poradil a previedol zakladateľa diskusie všetkými zákutiami vášne
každopádne ja sama do diskusie prispejem asi tak,že vášeň by mal mať človek v sebe a pokiaľ ju nemá,len ťažko sa jej bude priúčať...čiže je to asi naozaj blbá situácia,nechcela by som
@9 tak ale na rozdiel od teba som sa aspoň snažila nejako mu pomocť tým,že som sa zamyslela nad danou problematikou a dospela som k záveru,že to riešenie nemá a hm,badám na sebe,že kontakt s tebou na mna začína zanechávať následky či už v používaní hlášok alebo v iných veciach,čiže aj hentú hlásku,čo som použila mám od teba
taktak...romantika sa este akotak da naucit..alebo aspon vyskusat a baba je z toho happpy.ale vasen je vasen,to je nieco co vznika v jednej sekunde,je to tuzba...
neni to telenovela...Vasen ani nemusi mat nic s laskou.
p.s. baba sa snazi byt zaujmava alebo co
p.s.2 ked sa jej nepaci,tak si najdi inu..co oceni aj nevasniveho
Už len tá otázka hovorí niečo o tom, že to budeš mať ťažké, každopádne vášeň obvykle znamená, že medzi (po)citmi a konaním bude čo najmenej rozumu (a premýšľania a cenzúrovania seba samého).
Je to skôr vlastnosť ako niečo, čo sa dá naučiť - do určitej miery to ide, ale z plameňa zapaľovača vatru nespravíš, ani keď pred neho postavíš lupu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
každopádne ja sama do diskusie prispejem asi tak,že vášeň by mal mať človek v sebe a pokiaľ ju nemá,len ťažko sa jej bude priúčať...čiže je to asi naozaj blbá situácia,nechcela by som
neni to telenovela...Vasen ani nemusi mat nic s laskou.
p.s. baba sa snazi byt zaujmava alebo co
p.s.2 ked sa jej nepaci,tak si najdi inu..co oceni aj nevasniveho
: Lol to jak ozbrojený prepad
Je to skôr vlastnosť ako niečo, čo sa dá naučiť - do určitej miery to ide, ale z plameňa zapaľovača vatru nespravíš, ani keď pred neho postavíš lupu.