@ewik428 co mu mam poradit ked sa pyta takuto volovinu? predtym nez to kupoval si mal zistit ako sa daju na tom spustit stiahnute hry...
ak to kupil cisto nove je tu moznost ze mu to ani (v blizkej dobe) nepojde...totizko na to aby mohol hrat taketo hry musi psp hacknut...ked s tym nevie ani poriadne robit tak na 100% to nezvladne upravit tak aby mu to slo...
braťe .... trošku si pregoogluj a najdi niekoho kto ti to flashne ( hackne ) neverím že to sám zvládneš ... BTW prečo si si kupoval PSP jkeď nevieš ako poriadne naň ???
jaaaj, chlapckek si myslel, ze ked mu mama kupi PSP tak si len stiahne nacierno hry a zacne drtit normalne si zahras len oficialne kupene hry, ale na to aby si spusti neoficialne stiahnute hry alebo ine aplikacie si musis hacknut. zadaj do google "hack PSP" alebo "how to run downloaded games on PSP"... z tejto tematiky je toho dost, nerobil som to ale nevizera to az tak trivialne. a tiez zalezi ake PSPcko mas a aky firmware.
@heatrow ja som to len zbezne kukol lebo som trochu uvazoval ci si nekupim to prve PSPcko, alebo Sony Ericsson Xperia Play, ale nakoniec som to nechal tak lebo jednak nemam uz prilis cas hrat hry a konzolove hry ma az tak nebavia. Ale ak sa v tom trochu vyznas, tak sa spitam: daju sa PSP kraknut cisto softwarovo? alebo by som k tomu musel dokupit pandora bateriu?
@zamidari az take jednoduche to neni..hlavne vtedy ak nepoznas tie odborne pojmy ako recovery menu a taketo veci a ako sa do toho dostat...ked som flashoval prve psp tak som sa s tym sral cely den aj napriek tomu ze som mal precitanych kopec navodov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ak to kupil cisto nove je tu moznost ze mu to ani (v blizkej dobe) nepojde...totizko na to aby mohol hrat taketo hry musi psp hacknut...ked s tym nevie ani poriadne robit tak na 100% to nezvladne upravit tak aby mu to slo...
braťe .... trošku si pregoogluj a najdi niekoho kto ti to flashne ( hackne ) neverím že to sám zvládneš ... BTW prečo si si kupoval PSP jkeď nevieš ako poriadne naň ???