Mám chalana ktorý sa úplne zmenil. Už ho ani nespoznávam. Pridal sa k inej partii a oddyšiel od svojich dlhoročných kamarátov. Sú to aj moji kamoši a nevieme čo mu je..... Začalo sa to vtedy ked som ochorela.. Prestala som chodit von a bola som čím ďalej
Zbav a ho čo najskór - s takými ľuďmi si neradno začínať - rýchlo si vymaž všetky spomienky o ňom -lebo keĎ ku tebe pride sfetovany - ako to ty vravis - tak to bude horsie znasat tie ponizovania - takze good by my lover.
poviem ti od neho co najdalej............ moze i velice znicit vela chvil v tvojom zivote a narobit ti kopu problemov... pokus sa na vsetko zabudnut... aj ked je mozne ze ked sa naneho vyseres sa uvedomi
tak ked sa polepsi pochopi co spravil a bude sa mu dat odpustit...ale aj ja ti radim, ked je taky kasli nanho, povedz ze sa zmenil a taky sa ti nepaci... na tvojom mieste by som s tym skoncil...
nechaj ho tak. je to tazke, ale nebudes sa trapit tolko, ako keby si s nim dalej chodila. vydiskutujte si to. komunikacia je zaklad kazdeho vztahu. pokial odmietne sa zmenit, tak to uz nebude viest nikam...
v skratke suhlasim s mirom.. ked mu to povies ze sa zmenil, ze ti takyto nevyhovuje, ze ked chce este stebou byt tak nech zacne so sebou nieco robit. môze byt ze ma slabu chwilku, kazdy ju ma obcas. raz si hore a raz dole...
ja by som ti poradil zostan s nim este a ked to bude pokracovat tak ...
Každý z vás tu radí, že ho má nechať ničiť si život. A uvažovali ste nad tým, čo sa stane potom?
Ja som sa rozišla s chalanom, lebo sme si skrátka nesadli, no on asi rok na to spáchal samovraždu. Nechal list, že sa nemá z toho nikto obviňovať, ale nejde to. Možno naozaj za to nemôžeme, ale vyčítať si to asi nikdy neprestanem.
Takže drahé Zabatko, skúste mu aj s kamarátmi pomôcť. Netvrdím, že máš pokračovať v takom vzťahu, v ktorom sa len trápiš, ale určite by si ho nemala opustiť. Je v najťažšom období svojho života. On sám to síce nevidí a asi nechce, aby mu niekto pomáhal, ale ak niečo preňho nespravíte, môže sa to skončiť VEĽMI zle!
zatial ho nemozes opustit ...ak ho mas rada naozaj ako hovori xyz666 mala by si mu pomoct sa dostat zo sraciek ...ale to sa mi ani nezda ze zrazu by zacal fetovat .teda ak myslis klasicke fetovanie ako toulen a podobne sracky ...ale aj pokial ide o hulenie (co je casto oznacovane za fetovanie) by si mu mala asi aspon skusit podat ruku ... no neviem ..
Ja si myslim, ze by si to mala skoncit. Ved to je jasny dovod, ze ti chce dat kopacky, len nevie ti to povedat priamo do oci a preto robi take kraviny ake robi. Skus sa ho jednoducho opytat, ci sa chce rozist, alebo ta ma stale rad. Mozno ma fakt nejake problemy, s ktorymi by si mu mohla pomoct...
Ja osobne to ale vidim na ten prvy dovod, chce sa ta zbavit (
Nenatahuj to, cim skor to skoncis, tym menej bolestive to pre teba bude. Nenahovaraj si, ze je to tvoja zivotna laska, never tomu ze sa zmeni, ze mu pomozes atd. NIE! Chlapi sa nezvyknu zmenit. Nie k lepsiemu. Nie natrvalo a nie z velkej lasky. Ale hlavne nie koli tomu, ze to od nich niekto chce. To by musel chciet on sam. Ty si ho do toho nenamocila, nemas povinnost ho z toho tahat. Je sice sanca, ze sa ti to podari, ale pravdepodobnost nestoji na tvojej strane.
Si mlada, zivot mas pred sebou, nepokaz si ho chlapom, ktory da pred tebou prednost fetu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja by som ti poradil zostan s nim este a ked to bude pokracovat tak ...
Ja som sa rozišla s chalanom, lebo sme si skrátka nesadli, no on asi rok na to spáchal samovraždu. Nechal list, že sa nemá z toho nikto obviňovať, ale nejde to. Možno naozaj za to nemôžeme, ale vyčítať si to asi nikdy neprestanem.
Takže drahé Zabatko, skúste mu aj s kamarátmi pomôcť. Netvrdím, že máš pokračovať v takom vzťahu, v ktorom sa len trápiš, ale určite by si ho nemala opustiť. Je v najťažšom období svojho života. On sám to síce nevidí a asi nechce, aby mu niekto pomáhal, ale ak niečo preňho nespravíte, môže sa to skončiť VEĽMI zle!
Ja osobne to ale vidim na ten prvy dovod, chce sa ta zbavit (
Si mlada, zivot mas pred sebou, nepokaz si ho chlapom, ktory da pred tebou prednost fetu.
to mi ver,
rozhodne to skonci kym to je este takto relativne dobre
lebo lepsie to uz nebude!