Pred 2 týždňami som sa rozišla po pol roku s priateľom. Podviedol ma. Začala som niečo tužiť už v prvých dňoch. Chcela som zistiť čo mu je. Neskôr mi len poslal sms, že jeho city ku mne už ochladli. Nechcela som tomu veriť a tak sa po čase priznal, že ma
je to sprostý chrapúň, normálka kašli ne neho a veci mu vyhoď von oknom a pošli mu MMS ako to vypadá, po svete chodi toľko chutných nezadaných mládencov napr. @jemino
Furt tie isté otázky, časom zabudneš.. čo viac k tomu povedať.. Určite sa nepozeraj na fotky, neprezeraj jeho veci, ktoré ti ostali a vyhýbaj sa muzike ako takej.. proste neži...
Potom ťa to prestane baviť a zistíš, že nejaký kokotko ktorý mal chuť ťa podjebať nestojí za to, aby si plakala.. aby ťa niečo mrzelo, takých nájdeš kopu..
Prisahám, že som neznášal.. neznášal, keď som počul nejakú našu pieseň.. a ako zákon schválnosti, hrali ich stále, furt vkuse.. niekde.. keď sme si šli sadnúť, keď som išiel v aute.. bla bla atď.
@vast jaj tak tak to ano... ked nemas v moci vybrat playlist, tak to moze byt nebezpecne, zvlast ak je vela piesni, ktore exzalubenci povazuju za "ich piesne", ale ked si pustis oblubene CD, ktore sa ti neasociuje s frajerkou, tak si myslim, ze to ma skor pozitivne ucinky...zalezi aj celkovo na vztahu cloveka k hudbe, preto sa mi zda rada "vyhybaj sa hudbe" nevhodna, lebo nie je univerzalna. na druhej strane chapem, ze ty radis zo svojho pohladu a u teba to fungovalo tak, ako pises
Ja som to všetko bral zo svojho pohľadu, ako som to robila ja, keď som "zabúdal".. a dodnes opúšťam miestnosť, keď hrajú pesničku, ktorá bola.. "naša"..
Jasné, ak si pustí človek niečo, pri čom sa vychilluje, alebo má pri tom radosť a chce to, nech si pustí. To "vyhýbaj sa muzike" malo znamenať, vyhýbaj sa muzike, ktorú nemôže ovplyvniť, lebo ti to z krásneho večera môže dojebabrať celú náladu a sklesnutý pôjdeš domov..a to nik predsa nechce.
@vsetkynikyobsadenedoboha hmm...máš pravdu, mala by som vedieť..no každý potrebuje občas poradiť..ja som skúšala všetko, čo bolo v mojich silách..všetko čo mi po ňom ostalo som odložila, fotky, sms a pod. som vymazala, snažila som sa vždy mať niečo na práci..no nejde to...asi to už vylieči len čas...
@neverhood10 ja viem, že nikdy nezabudnem..len asi potrebujem čas, aby som už na neho nemyslela tak často...a máš pravdu, že jeho miesto musí niekto nahradiť..no bude asi dlho trvať, kým budem znovu môcť niekomu veriť
@evin ani nie, vybavila som si jeho zlé stránky, ktorých bolo vlastne viac ako dobrých, a postupne som prestala mať o veci spojené s ním záujem, proste som sa na to vykašľala, neriešila som. chodievaj s kamoškami von, rozptýľ sa nejako.
vies co? ja som sice mladsia ale vzdy som to robila tak..ze som si hovorila bez neho mi bude lepsie..ved on bol debil...zasluzim si viac..je na svete tolko chlapov ...nech sa strci do riti aj tak ostane sam...potom si povies aka si pekna......provokovanie je najlepsi sposob ako robit tomu druhému "zle"...tak nieco uz vymysli a najdes si druheho a zabudnes bodka.
@flagrantine hej to skúšam..aj som som postupne začala myslieť na to, že vlastne stále sa len chodil zabávať a opíjať sa, že o takého ani nemám záujem...len ma mrzí ten čas premrhaný s ním, pretože mi viacerí vravievali aký je a som im neverila...myslela som, že pri mne taký nebude..zaslepená láskou..a teraz viem, že mali pravdu..budem sa aspoň naplno venovať štúdiu
v podstate hlavne nerieš otázku PREČO? baby strašne veľa riešia, premýšľajú nad dôvodmi a tým pádom ich to stále drží a trápi ... treba ísť ďalej, není jediný predsa ... ono to prejde, len to chce čas
@arasid25 to si aj vravím, že nie je jediný a že mi za to nestál, keď toto spravil len preto, že sme sa dlhšie nevideli...myslím, že to chvíľkové odlúčenie počas ktorého sa to stalo, bolo vlastne dobré...aspoň sa ukázal aký je...boli vlastne len 2 možnosti..buď by sme to vydržali a náš vzťah by to len utužilo alebo sa mohlo stať toto..aspoň, že to prišlo teraz..keby mi to spravil po dlhšom vzťahu, tak by to isto bolelo viac
@flagrantine ale mrzí ma, že nemal odvahu mi to povedať do očí a nemohla som mu to dať "vyžrať"..ale to by musel byť iný frajer, aby to dokázal...on vedel len jedno...síce som mu po tom, čo mi jasne dal najavo, že sa nestretneme aj keby neviem čo, napísala dosť nepríjemnú správu, ale ani nič iné si nezaslúžil vlastne...ale stále to nie je také silné, aké by to bolo, keby to počul z mojich úst a pozeral by mi do očí
@limetkajaja ja som to skúšala aj tým, že som si povedala, že "každému sa všetko raz vráti"...možno sa aj on raz tak totálne zaľúbi a dostane takú nepríjemnú facku od života, akú dal on mne...len potom neviem, čím som si to zaslúži ja, pokiaľ platí to, že sa každému všetko vráti
@evin nebrala by som to ako premrhany cas.. urcite bolo vela chvil, ked vam bolo spolu uzasne. a okrem toho, kazda takato skusenost ta len posunie dalej a asponv buducnosti uz vies, co nechces a nebudes sa do nicoho takeho pustat.. a tomu zabudnutiu daj cas.. resp. odlubeniu sa.. myslim, ze to nie je dvojtyzdnova zalezitost..
dievča v 21 rokoch by malo vedieť ,mže zabudnúť sa nedá a najmä nie po roku vzťahu -rada -opatrnejšie si nabudúce vybraj partnera ...a nie takého,čo sa opije a podvádza ....a budeš šťastnejšia a toto už nechaj ,to je pass
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
filip
Potom ťa to prestane baviť a zistíš, že nejaký kokotko ktorý mal chuť ťa podjebať nestojí za to, aby si plakala.. aby ťa niečo mrzelo, takých nájdeš kopu..
Prisahám, že som neznášal.. neznášal, keď som počul nejakú našu pieseň.. a ako zákon schválnosti, hrali ich stále, furt vkuse.. niekde.. keď sme si šli sadnúť, keď som išiel v aute.. bla bla atď.
takze OK
Ja som to všetko bral zo svojho pohľadu, ako som to robila ja, keď som "zabúdal".. a dodnes opúšťam miestnosť, keď hrajú pesničku, ktorá bola.. "naša"..
Jasné, ak si pustí človek niečo, pri čom sa vychilluje, alebo má pri tom radosť a chce to, nech si pustí. To "vyhýbaj sa muzike" malo znamenať, vyhýbaj sa muzike, ktorú nemôže ovplyvniť, lebo ti to z krásneho večera môže dojebabrať celú náladu a sklesnutý pôjdeš domov..a to nik predsa nechce.
Keby ťa naozaj miloval, tak ťa nepodvedie bez ohľadu na to či je triezvy alebo má 7 promile.