pre boha ..ja nie som žiadna Zuzana ....volám sa inak čo tu riešite ?
nedá sa s ním rozísť ! čo to nechápete ?on by ma pripravilk o rozum ,alebo by niečo vyviedol ,to ho už poznám,tým,že som mu dala druhú šancu vtedy som ho ešte viac namotala na seba ..a neviem teraz ako sa ho mám striasť a ľudia ,nechem nikoho tretieho do toho miesať ,lebo naši mi vraveli,že nech si s ním nezačínam atd ...a nechcem,aby videli,že mali pravdu ..že si neviem dať s ním rady,vždy mi vraveli,že je polo vyšinutý...
a čo sa týka úplneho ignoru.--tak som to vtedy skúšala,ked som s ním bola rozídená ..---ale nedalo sa ,proste sme susedia,ľudia chápete tomu ?tej vete ?vyvolávačky,sms..proste záplava všetkého ....
a dalšia vec --to ,že poriadne sa pohádať -nemôžem ,.on sa so mnou nikdy neháda !!!!!snažila som sa už XY krát vyprovokovať hádku,lenže on vie,že by som sa v návale zlosti s ním rozišla a tak je stále ticho,ked mu ja nadávam ..a plus to,že on aby sa rozišiel so mnou -tak to som už tiež skúšala,dohjnať ho k tomu,bola som k nemu hnusná ,odmietav atd ..čo som docielila ?mi povedal že " miláčik,chápem,je toho na teba veľa,ale bude opť fajn ,o pár dni ,lubim ta " ..ide ma šlak z neho poraziť,neviem čo robiť už vážne !!! wwwwrrr a mám nervy ..
@dragonfly1 dakujem dobrý nápad,taký haluzný ale on vie,že som normálna ze tie dva roky ,čo spolu sme to by nezabralo,akio on je vyšinutý,ale ešte vie celkom dobre uvažovať v istých veciach.-najmä ako sa mu to hodí
myslím, že v tomto prípade by si to mala radšej povedať rodičom, viem, že nechceš, ale ak je naozaj taký, ako píšeš, budeš potrebovať pomoc (a nemyslím, že mali pravdu po prvý raz ) ... prípadne vyhľadaj pomoc psychológa, rady na fóre môžu byť zábavné, ale občas na dve veci ...
@luc.ka do prdele nie,poslala by som ho aj inde,ani tam kde ho google nenájde,ale ..nemôžem...a políáciu nie,nechcem mu robiť porblémy so zákonom....:zase toto si nezaslúži,ved ku mne prakticky nebol zlý ..zatiaľ ...ja viem,že to bola chyba ..žesom mu dala šancu,len som si zožrala aj tie posledné zvyšky nervov,ktoré som mala ..
nemusíš to urobiť, iba mu daj najavo, že keď ti nedá na výber, tak to urobíš. proste ak sa niekto hentak správa, tak musíš dať všetky city a ľútosť bokom, on je proste manipulátor. to si musíš v prvom rade uvedomiť ty. že jemu robí radosť, keď sa ľudia správajú podľa jeho scenára. nejaké citové výlevy sú podľa mňa už len divadielko, aby bolo tak, ako chce on.
@luc.ka ja sa bojím do toho vôbec pustiť,som strašný slaboch,viem,že mnou manipuluje,ale neviem,čo mám s tým robiť : disappointed: neviem nájsť odvahu ukončiť to s ním znova ...
@tequelina24 povedz mu že si lezbička, že ho nechceš, skús ten slzný plyn zopárkrát a keď nie tak súdny príkaz na zákaz priblíženia sa... a vyvolávania...
@tequelina24 napada ma nieco co by mohlo zabrat ale neviem ci si to ochotna podstupit
tak naprikad si daj tyzden bez umytia vlasoch,sprchovania,holenia a umyvania zubov, potom ho pozvi k sebe,schovaj u seba doma nejake mrtve zviera, sprav tam nechutny bordel, neupratuj a vsetko co ta este napadne, opakuj az kym neuspejes, toto ho raz musi zlomit O_o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Prípadne povedz aj otcovi nech mu da zo dve facky
tak teraz musíš urobiť niečo aby sa s tebou chcel rozísť on.
nedá sa s ním rozísť ! čo to nechápete ?on by ma pripravilk o rozum ,alebo by niečo vyviedol ,to ho už poznám,tým,že som mu dala druhú šancu vtedy som ho ešte viac namotala na seba ..a neviem teraz ako sa ho mám striasť a ľudia ,nechem nikoho tretieho do toho miesať ,lebo naši mi vraveli,že nech si s ním nezačínam atd ...a nechcem,aby videli,že mali pravdu ..že si neviem dať s ním rady,vždy mi vraveli,že je polo vyšinutý...
a čo sa týka úplneho ignoru.--tak som to vtedy skúšala,ked som s ním bola rozídená ..---ale nedalo sa ,proste sme susedia,ľudia chápete tomu ?tej vete ?vyvolávačky,sms..proste záplava všetkého ....
a dalšia vec --to ,že poriadne sa pohádať -nemôžem ,.on sa so mnou nikdy neháda !!!!!snažila som sa už XY krát vyprovokovať hádku,lenže on vie,že by som sa v návale zlosti s ním rozišla a tak je stále ticho,ked mu ja nadávam ..a plus to,že on aby sa rozišiel so mnou -tak to som už tiež skúšala,dohjnať ho k tomu,bola som k nemu hnusná ,odmietav atd ..čo som docielila ?mi povedal že " miláčik,chápem,je toho na teba veľa,ale bude opť fajn ,o pár dni ,lubim ta " ..ide ma šlak z neho poraziť,neviem čo robiť už vážne !!! wwwwrrr a mám nervy ..
hlavne maj pevné nervy a neustupuj mu, pokým bude vidieť, že tebou môže manipulovať a citovo ťa vydierať, tak si bude dovoľovať...
gud lak
nemusíš to urobiť, iba mu daj najavo, že keď ti nedá na výber, tak to urobíš. proste ak sa niekto hentak správa, tak musíš dať všetky city a ľútosť bokom, on je proste manipulátor. to si musíš v prvom rade uvedomiť ty. že jemu robí radosť, keď sa ľudia správajú podľa jeho scenára. nejaké citové výlevy sú podľa mňa už len divadielko, aby bolo tak, ako chce on.
no tak v prvom rade dorieš seba samú. inak neviem, čo čakáš. že to spraví niekto za teba?
@profesor kašlem
tak naprikad si daj tyzden bez umytia vlasoch,sprchovania,holenia a umyvania zubov, potom ho pozvi k sebe,schovaj u seba doma nejake mrtve zviera, sprav tam nechutny bordel, neupratuj a vsetko co ta este napadne, opakuj az kym neuspejes, toto ho raz musi zlomit O_o
@lucyly chcela som ho uz vziat k odbornikovi ,ale odmietol a rihannu nepocuva E ale ja sa vazne pytam,som mimo : disappointed:
jemu nepomoze ..ani ked sa neumyjem rok ani nic ,on ma chce proste,on si zmyslel,ze si ma vezme a dovidenia : disappointed: chory mozog