ked niekomu napisem ani sa nenuti odpisat len sem tam sa niekto najde akoze dost ma to stve skuste mi otvorene napisat co robim zle ja sa nenahvenam mmam rada uprimnost aj ked niekedy boli tak napiste co mam robit aby odpisovalo viac ludi alebo mi nap
ja odpisem jedine ak nekdo reaguje na moj komentar na fore ale inak sa mi to zda tez ako pokec...take dost odveci napisat nekomu len tak ze caw ako sa mas a bla bla bla...ked uz tak to chce neco originalnejsie
ako napisali aj ostatni predo mnou,,, ja to len zopakujem.. toto nie je pokec.. tu ide o to aby kazdy si vytvoril dajme tomu "svoj svet"... tak reaguj na profil..fotky, blog... a mozno niekoho zaujmes ci uz svojou reakciou alebo vyzorom..
hmmm...tak okomentujte niekto moj profil pls ...alebo len tak napiste...alebo kto chodi na pokec? ...tam mozme popisat normalne a AJ TAM MI MOZTE OKOMENTOVAT PROFIL ...diks
ja odpisujem na vsetko, ale uz ma unudili spravy typu ahoj, popises?, mas naozaj pekny profil atd, a ptm ten cloveq nevie o com dalej pisat...tie komenty su najlepsie
ale ved vam dakto povedal ze pisem len ahoj ako sa mas??:d nahodou so bezruka100nozka vedeme celkom ok debyta myslim vy hned odsudite nai neviete nicc viac...
AK SA TI DOTERAZ NEPODARILO NADVIAZAť AKU TAKU KOMUNIKACIU TAK TO RADšEJ ZABAľ.MOžE SA TI STAť žE SA DOZVIEš O SEBE NEPEKNE VECI A TO ťA MOžU TRAPIť VIAC AKO SI MYSLIš.VIEM TO Z VLASTNEJ SKUSENOSTI.
Slecinka: moja toto nieje realita,toto je internet ako by ta mohlo trapit nieco co napise barsjaky idiot co ta ani nepozna? (teda,ak si mala namysli hocikoho z netu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
komentuj a píš,potom ti možno niekto napíše aj sám
"Ahoj, ako sa máš?" alebo
"Ahoj, pokecáš?" ale radšej reaguj na niečo čo ťa zaujalo v profile, nejaký komentár tu na fóre...
Ja nie som na svete preto, aby som sa trápil a niečo silil.
nechápem ako to niekto môže urobiť, hlavne prečo
jedine komentujem blogy .. ak sa to vyvinie v konverzáciu nebránim sa
Su tu blogy, je tu diskusne forum, a podobne, ale nie chat