no mam taky problem ze mi rodiacia dali bratom zablokovat pokec a mna to stve a us som si nasla aj jednu obkluku ako sa dostat na pokec cez inu stranku ale na tu mi brat prisiel a zablokoval mi aj tu stranku cize uz som v koncoch a neviem ako dalej mys
no my sme mali v škole zablokovanú stránku a pokiaľ si dobre spomínam spolužiaci prišli na obkľuku cez stránku anymouse alebo tak nejak ale neviem či to funguje..
a co tak ist za nimi a pokecat si s nimi o tom, ze zarach uz skoncil a ze by si chcela..
davaj si pozor.. zavislost na pokeci je zla.. a mozno ta teraz trestaju za to, ze si obisla ich prikaz!
@9 no ved ja som chodila cez proxy a na to mi brat prisiel a zablokoval mi aj to ale ta us som sa raz snazila tak pokecat s mojou mamou a ocom a nedopadlo ta tak ako som ocakavala ale ta jooj ...
hm on dal blok na www stranku typujem takze ked sa prihlasujes cez www.azet.sk skus to cez www.pokec.sk alebo opacne inac ked to daval cez eset tak rposte vypni antivirus pokial budes chceit ist na pokec a ked ti blokol proxy tak maximalne tak jedno... proste najdi ine a ides myslim ze toto je dost fajn » anonymouse.org/anonwww.html... §
ten pokec mi ide ... Ludia ale prečo mi nejde BOOOM.sk ?????
napíšem tam normalka jako pri pokeci www.booom.sk a zobrazí s ami ta stránka de si máš vybrať mesto . kliknem na bratislavu a nejde to ! ja enchápem že prečo .. PLS
keď chcete ist na pokec, tak chodte na www.fotoalbumy.sk, a dajte prihlasenie ( nick........ heslo...... ) a dostanete sa do fotoalbumov pokecu. date oblubene miestnosti (napr. zoznamka ) a ste vo vybranej miestnosti.
HééLp!!!! kto mi pomoze odblokovat pokec skuslala som aj cez anonymouse.org ale isslo strasne pomali a rpecka sa mi nezobraziula dala som si rpx.azet.sk ani to nesla ani azaet nic!!! help
skus si otvorit miestny disk C, windows, system32, drivers, etc a tam by si mala naist subor hosts ,otvor ho v textovom dokumente napr. poznamkovy blok a uplne na spodu by malo byt napisane nejake cislo a zatim stranka pokecu.ak to tam je tak to vymaz a uloz zmeny a ak to tam neni tak proste skus nejaky anonymizer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
davaj si pozor.. zavislost na pokeci je zla.. a mozno ta teraz trestaju za to, ze si obisla ich prikaz!
hidemyass.com
alebo vypni ten eset.
alebo kasli na pokec
napíšem tam normalka jako pri pokeci www.booom.sk a zobrazí s ami ta stránka de si máš vybrať mesto . kliknem na bratislavu a nejde to ! ja enchápem že prečo .. PLS
Poradte mi !!
Obráťte sa na správcu systému o ďalšie informácie.