Velmi sa mi paci taky stetkovsky vyzor, ze ked prejde dievca okolo poviete si ze, vyzera ako stetka. Ja viem ze je to divne ale proste chcem tak posobit , poradne mi ako to mam docielit?
...odpustím si od/po-sudzovanie tvojho želania samotného.
...a aj tak mi z toho vyjde že s tebou nie je niečo v poriadku, keď presne vieš určiť konkrétne (a početné) príklady toho čo sa ti páči, ale nie si schopná odsledovať ako to napodobniť...
Uzke nohavice, kozačky, bundicka po pás s gumou dole, vystrih z ktorého čumí podprsenka, vyliezajuce tangace, motylika vytetovaneho nad zadkom, rozmazané oči, červený rúž, živáčka do huby,vylizane vlasy do copa + mega kruhové náušnice a mozes sa postaviť na roh
vysoké čižmy, čím vyššie tým lepšie, najlepšie drahé aj keby vyzerali zle nevadí hlavne že sú so vzorom tigra, legíny už dnes vyzerajú normálne aj keby boli sv koži, skúsosvedčenú mini a v tomto období určite vsaď na vzorované pančušky ktoré si staihenš jak rapper do polky zadku, rozcuchané háro ale svieži look to by si sa divila čo robí s chlapmi ak si pekná, je dobré hrať sa na tupú, muži majú rad keď sú pánmi situácie a bľačia že rozprávalso msa s takou hlupaňou že asi ju dám zajtra dole ale to sme predbehli.
Nezabudni make-up asi na 3cm od pokožky, jeden z jemnejších nánosov, vytiahni si mihalnice nadplataj nažehjli ostrúhaj nové a prilep a hlavne silne výrazné ružovanie. Nechty najlepšie každý iný a aspoň kilometrový
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
kazdy bude vediet ze si mi dala takze na teba ukazu a povedia ze si stetka!
a... ved vies, Just be yourself!
...odpustím si od/po-sudzovanie tvojho želania samotného.
...a aj tak mi z toho vyjde že s tebou nie je niečo v poriadku, keď presne vieš určiť konkrétne (a početné) príklady toho čo sa ti páči, ale nie si schopná odsledovať ako to napodobniť...
Ale šak ja som len od PR
a tak nwm
take radodajky možeš odsledovat na diskotekach
@lucia199513
Tu maš
@marleymt MOJA rec
vysoké čižmy, čím vyššie tým lepšie, najlepšie drahé aj keby vyzerali zle nevadí hlavne že sú so vzorom tigra, legíny už dnes vyzerajú normálne aj keby boli sv koži, skúsosvedčenú mini a v tomto období určite vsaď na vzorované pančušky ktoré si staihenš jak rapper do polky zadku, rozcuchané háro ale svieži look to by si sa divila čo robí s chlapmi ak si pekná, je dobré hrať sa na tupú, muži majú rad keď sú pánmi situácie a bľačia že rozprávalso msa s takou hlupaňou že asi ju dám zajtra dole ale to sme predbehli.
Nezabudni make-up asi na 3cm od pokožky, jeden z jemnejších nánosov, vytiahni si mihalnice nadplataj nažehjli ostrúhaj nové a prilep a hlavne silne výrazné ružovanie. Nechty najlepšie každý iný a aspoň kilometrový
nemáš začo.