Bola som s priatelom 2 roky , bol to krasny ukazkovy vztah . V poslednej dobe sa to zacalo kazit, stale mi nieco vycital . Mal aj mone heslo od facebooku a hned ako videl, ze si s niekym pisem chcel koniec . Stale ma obmadzoval, zakazoval mi vsetko ale ja
@aversio kvoli uplnym somarinam . Lebo ho milujem , ale na sruhej strane si chcem uzivat zivot a viem ze ked budeme spolu bude to zase to co teraz , stale bude mat s niecim problem a tak .
Aspoň vidíš, že mal dôvod neveriť ti. Teraz nemáš dôvod veriť ani ty jemu. Do takého vzťahu by som už nešla. Aj tak to bude úplne to isté, možno ešte horšie...
vsetko sa da vyriesit ak sa chce..ak sa nechce tak to predychas casom...ktory je vlastne tvoj jediny nepriatel...cvic, maluj, chod fotit, najlepsie sprav si sexy fotky na FB, nech ta vidí nech slintá, zacni cvicit, a ukaz sa mu neskor v plvkach na kupalisku...s inym..
vsetko sa da predychat..len casom...malo ludi umrelo kvoli laske nerob si hlavu
to sa trošku nevylučuje? fakt milujem tie pipky, ktoré si myslia, že ich vzťah je KRÁSNY pričom sa navzájom podvádzajú... pretože to má od krásneho vzťahu dosť ďaleko...
ked chces mat to v manzelstve, preco nie vratke sa k sebe ... ale ak by bol taky ukazkovy, tak nepises tu, lez si ho vychutnavas naplno - s nim, s jeho priatelom .... hm, rozchod - bude boliet, lebo ste zasli vo vztahu daleko, ale to je bola slobodna vec, takze bude boliet, ale aj ked robia bajbas na srdce, tak operacia je bolestiva alebo potom je lepsie
k teme.. nieco podobne som mal tu s jednym dievcatom...sice sme neboli spolu oficialne, ale citili sme sa spolu super, mali sme spolocne kopu zazitkov, akcii... ale tiez sme sa potom zacali hadat kvoli blbostiam.. potom prislo to, ze som ju "podviedol" a priznal sa jej... bola to obrovska facka pre oboch, lebo ja som stratil jej doveru a ona sa vo mne sklamala..ale bolo to aj na nieco dobre...obaja sme si uvedomili ze sa vzajomne lubime, ze spolu chceme byt a ze aj napriek vsetkemu co sa stalo mozme mat krasny vztah...
co sa tyka vztahu, tak sme "zacali odznova" a je to to najkrajsie co som asi kedy doteraz zazil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
od cloveka co takto ziarli by som ja utekala kade lahsie
iba jeden z vas je viac
Tak ale veď.. normálne, nosom, ak nestačí ústami.
ale ako si napisala..ukazkovy vztaj, aj s neverou
Inak v tomto ti neporadím, ale skús napísať do Bravíčka.
nechápem čo s tým majú rodičia a starí rodičia, nie oni s ním chodili a nie oni ho podjebávali atď. ale seriózne pakujte sa od seba podľa mňa.
@anetk nechcela si si oddychnut od birdzu?
vsetko sa da predychat..len casom...malo ludi umrelo kvoli laske nerob si hlavu
2) "som ho podviedla"
3) "Aj on ma raz podviedol"
to sa trošku nevylučuje? fakt milujem tie pipky, ktoré si myslia, že ich vzťah je KRÁSNY pričom sa navzájom podvádzajú... pretože to má od krásneho vzťahu dosť ďaleko...
k teme.. nieco podobne som mal tu s jednym dievcatom...sice sme neboli spolu oficialne, ale citili sme sa spolu super, mali sme spolocne kopu zazitkov, akcii... ale tiez sme sa potom zacali hadat kvoli blbostiam.. potom prislo to, ze som ju "podviedol" a priznal sa jej... bola to obrovska facka pre oboch, lebo ja som stratil jej doveru a ona sa vo mne sklamala..ale bolo to aj na nieco dobre...obaja sme si uvedomili ze sa vzajomne lubime, ze spolu chceme byt a ze aj napriek vsetkemu co sa stalo mozme mat krasny vztah...
co sa tyka vztahu, tak sme "zacali odznova" a je to to najkrajsie co som asi kedy doteraz zazil
hej ta spatna ona ale pozor, mala ukazkovy vztah!!! to sa jej musi nechat. takeho vola nema kazda a taku chuderu tiez nema kazdy ak to teda je pravda