vždy keď sa blíži ruština tak už deň predtým ma bolí brucho, nič nejem a skrátka mi je zle lebo sa strašte bojím ruštinárka. naša ruštinárka je strará tetka ktorá furt len bľačí. raz som mala odpovedať z mesiacov v roku. povedala som prvý mesiac ale zle s
ja som mala takýto strach z nemčinárky,ale potom som si povedala,že je to len 45 minút,ktoré prežijem a čím som bola staršia tým viac som neriešila to aká je
ja som mala taký strach z matematikára,že som ani do školy nechcela chodiť a pred matikou som mala vždy křče a občas som proste nešla na matiku,jediné čo pomohlo bolo,že odišiel do dôchodku,tak si aj ty počkaj a dovtedy ticho trp.
ja sa takto brutálne bojím tiež, a nie len jedného profesora, minulý rok som mala hroznú paniku z matikárky, napr. (zajtra s ňou máme suplovanú dvojhodinovku, tak radšej ani nejdem do školy ) alebo zo zástupcu školy...
Nechodíš ty na moju školu? Ja som minulý rok mala ruštinárku ktorá na mňa stále vrešťala pretože som sa usmievala!! A just som sa neprestala usmievať! Odignorovala som ju
ono.. treba sa presvedcit ze je to len clovek co si evidentne potrebuje nieco dokazovat, a ze ty to vies a nema ta preco nejaka uvrieskana krava vyviest z rovnovahy. naozaj len seba o tom presvedcit. co ti ta ucitelka moze ? nic. ale ked vidi ze ten jej vreskot ma efekt a vybuduje si tak respekt bude sa tak k vam chovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nedá sa to len tak, zo dňa na deň, ale keď sa budeš snažiť, zvládneš to!
povzbudzuj sa, hovor si, že to dokážeš, že na to máš..
nemysli na to, čo sa stane pri/po odpovedi...
toto pravý opak tej našej tá sa dá zmanipulovať, všetko spraví čo jej povieme a my kričíme po nej