na miesto rodicov, taku chatu by som dovolil len vtedy, ak by som mal zarucene, ze tam nikto nebude pit alkohol alebo ze tam nebude nejaka swingers/bukkake party
omfg! ja mám ešte stále večierku o 6:30 a to som staršia než ty, a keby som sa rodičov spýtala že či si môžem urobiť narodeninovú chatu tak by ma zastrelili -.-
nikdy nepochopím takých ľudí, och normálne mi až vadí, že som súčasťou tejto skazenej generácie, čo tam budeš robiť? stavím sa že ťa tam niekto otrtká a o mesiac či koľko tu budeš skuvíňať a spomínať potrat... choď sa radšej učiť
skôr mi to príde tak, že tvoji rodičia sú rozumní a nehrajú sa na "super coolových fotrovcov", ktorí dovolia dcérenke všetko, len aby vynikla (
možno teraz ti to príde nespravodlivé, ale ver mi, v dospelosti to oceníš...takýto prístup...a možno, keď budeš mať sama deti a budú to chcieť tie, sama urobíš to isté...
ja by som to svojemu decku dovolila na 18ku....najskôr...hoci moji rodičia my vždy všetko dovolili ďakujem Bohu, že som taká aká som a nezničila ma táto doba...asi to je o vzájomnej dôvere, ale aj tak...15 je málo...
a ešte toľko - boli by tam asi tvoji kamaráti predpokladám 15 nižšie/vyššie, samozrejme alkohol (lebo bez toho by to nešlo v tomto veku), cigarety, všetkým by sa búrili hormóny...fakt sa nečudujem tvojim rodičom...
a vôbec, prečo práve na 15ku? pochopím, keby že na 18ku ale 15 predsa nieje ničím výnimočný vek .. či som mimo?
povec im toto:"Mami uz som v podstate skoro dospela, a nie som panna, a takisto viem dobre nasadzovat kondomy. Tiez ma kamarati chvalia za najlepsiu fajku v okoli. Mami, ak tam nepojdem, bude to moja spolocenska samovrazda!"
myslím, že oslavovať 15 narodeniny na chate je prehnané. Keď chceš niečo v tomto štýle, choď s partiou na nejakú celodennú opekačku alebo čo. Ale nie chata na noc...
ja mám tiež 15 a keď som mala narodeniny, ani som neuvažovala nad tým, že by som robila chatu alebo niečo podobné určite sa kvôli tomu netráp, aj keď iné kamarátky si robia chatu aj skôr ako v 15-ich, môže ti to byť tak jedno, naozaj máš na to ešte čas
keď som oslavovala 15-tku,bola som s dvomi kamoškami na pizzu a potom asi o šiestej po nás prišiel môj oco
ale chápem, že dnes to už je možno trochu inak a možno sa cítim ukrivdená tým, že ti to nedovolia,ale ber to z tej lepšej stránky,nemusíš sa srať z vybavovaním chaty, potom upratovaním, dávať pozor, aby sa nič nestalo,ajajaaaj, organizovať chatu sú len zbytočné starosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Ty si krava.
Ja som rada, že mám večierku o desiatej v pätnástich a nieto ešte chatu.
Sestre v osemnástich chatu nedovolili.
asi tolko k @16
nikdy nepochopím takých ľudí, och normálne mi až vadí, že som súčasťou tejto skazenej generácie, čo tam budeš robiť? stavím sa že ťa tam niekto otrtká a o mesiac či koľko tu budeš skuvíňať a spomínať potrat... choď sa radšej učiť
možno teraz ti to príde nespravodlivé, ale ver mi, v dospelosti to oceníš...takýto prístup...a možno, keď budeš mať sama deti a budú to chcieť tie, sama urobíš to isté...
Mne to vyhovuje, aspoň majú istotu, že nerobím... ... 'zlobu'.
Nakoniec zistím že ty si ešte aj miništrant...nie?
nechapem co chces oslavovat na 15tke..co je to za vek? je to hadam 75? nie nie je..
bud rada,ze sa o teba rodicia boja,a ze ta vychovavaju..
a vôbec, prečo práve na 15ku? pochopím, keby že na 18ku ale 15 predsa nieje ničím výnimočný vek .. či som mimo?
nechapem, naco ti to bude dobre? Tak si ju urob o tri roky neskor. Nahodou mas velmi mudrych rodicov. Vedia co robia. A cas urcite mas.
že sa niekedy necítim tak, ako veľa mojich rovesníkov...
ale na 30
tak to hej, ja som rád že som do ŠIESTEJ vonku, bez toho aby mi mama volala kde som
to hej
ale chápem, že dnes to už je možno trochu inak a možno sa cítim ukrivdená tým, že ti to nedovolia,ale ber to z tej lepšej stránky,nemusíš sa srať z vybavovaním chaty, potom upratovaním, dávať pozor, aby sa nič nestalo,ajajaaaj, organizovať chatu sú len zbytočné starosti