Viem,že dosť ludí to už preberalo, ale mne nepomôže ak mi napíšete že mám jesť jesť jesť, pretože mňa sa nedá donútiť, mne moc jedlo nechutí, ja papám, ale jem máličko ale zase sladkosti jem jem jem stale a vela ale nepriberam VOBEC! prosim poradte ako ma
tiež som to riešilo a nič nepomáhalo. Potom som prišla na strednú, v škole som zjedla tak 3rožky na desiatu+ nejaké ovocie alebo sladkosť, potom obed v jedálni a keď som prišla domov tak zase obed (to bolo tak 17:00), potom ešte večera atď
@laskacka to sa neda len tak..ja som tiez potreboval pribrat...zacal som postupne viac a viac jest..tiez som zozaciatku jedol len malicko a za cca dva roky som pribral viac ako 10kg
Skus jojo efekt, ale je to trosku tyranske Chapes? Dlho sa snaz nejest, spomali sa ti metabolizmus a potom sa trosku prepchavaj a priberies.... trosku anorekticky sposob, ale mal by fungovat...ci?
tak ja neviem ak je niekto prirodzene chudý tak nech je rád že môže jesť čo chce .....a je to asi zdravšie ....ale určite s lekárom lebo ľudí vačšinou napadne veľa jesť ale to nie je podla toho moja kamoška chce tiež pribrať a to je vkuse a nič
@laskacka Ja som mala tiež taký problém ked som bol malý. Ale neboj sa, začni posilovať a pribereš hned, a mal by si byť šťastný že nemôžeš pribrať z jedla, tuk je veľmi nezdravý... HLAVNE NIE TAbLETKY!
@laskacka aj ja mám taký problém, ibaže mi chutí, len jem strašne nepravidelne lebo sem tam (často) nestíham alebo mi potom nechutí alebo mi chutí príliš.. no na váhe sa to vôbec neodzrkadľuje. za posledný rok som pribrala 1kg a tomu vravím úspech takže teraz skúšam pravidelne cvičiť -> potom mi aj viac chutí jesť -> dúfam že priberiem
@laskacka Z čoho chceš pribrať, keď ti "nechutí jedlo" a "netreba ťa nútiť" ? Si myslíž že začneš žrať tabletky a tie ti vytvoria TUK len tak z NIČOHO?
@laskacka Myslis, ze ked budes jest len sladkosti a prijimat takmer len cukry, tak priberies? Pre spravny rast potrebujes VSETKY dolezite latky... Najma bielkoviny, pre rast svalovej hmoty ale aj ine. Sladkosti naopak musis obmedzit, lebo ak budes prijimat zo vsetkych latok vacsinu cukrov, tak to ti nic dobre nezrobi! Musis si vytipovat jedla, ktore ti chutia a ktore obsahuju dost vyzivnych latok.
A ak chcs dostat chut do jedla, tak napriklad zacni fajcit marihuanu . Ta ti da nenormalnu chut do vsetkeho, dokonca aj do toho, co ti nechuti a budes jest viac nez dost. Zarucene . Alebo zacni brat tabletky pre zlepsenie chuti do jedla ale tie nemaju bohvieaky efekt.
ked to nijakou pridzenou cestou nejde, tak mi napiste spravu vsetkym co nevedia pribrat a nevedia sa s tym zmierit tak mi napiste ävedel by som vam poradit jedny tabletky ktore su 100000000000000000000000000000000000000000000000% ucinne .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a pomaly idú tie kilá hore
a ak ho nechceš v tabletkovej forme, tak potom ho získaš napr. z vajíčok, rýb a iného mäsa a tak
Choď sa poradiť s lekárkou..
Da sa aj zdravo
Začni cvičiť a papať.
A ak chcs dostat chut do jedla, tak napriklad zacni fajcit marihuanu . Ta ti da nenormalnu chut do vsetkeho, dokonca aj do toho, co ti nechuti a budes jest viac nez dost. Zarucene . Alebo zacni brat tabletky pre zlepsenie chuti do jedla ale tie nemaju bohvieaky efekt.
ale vieš ja som nikdy neni hladnaa
lebo mam len 45 kg a proste nepaci sa mi moja postava, stacilo by mi pribrat takych 5-8 kg
to mi nepomoze ja lubim laninu a dost casto ju papám a sladkosti fuuha ja ich papam ale nepriberam
keby sa to da tak berem
dakujem za rady,ale tabletky na chut do jedla ozaj nepomahaju ja viem, ze by som niečo chcela-teda pribrat a chcela by som aby to islo lahučko...
ale podla mna byt chudy je vpohode