prosiiim poradte ... lebo ja vem ze ja ako som mala ze by som teraz este nemala chudnut alekukajte napr. o 2 roky budem mat rozluckovu a teba mi byt chuda a ked budem pol roka pred tym chudnut tak rychlo hend priberem .....wem lebo som uz take skusala ...
no na tej foto nevyzeras ze by ti to trebalo...a kedze mas kopu casu tak myslim ze kludne staci ak budes trocha menej jest(ale ne ze zacnes ranajky vynechavat) a trocha viac pohybu
ja som drzala taku sprostu dietu...ale som ju nedodrzovala...tak som sa rozhodla spravit sama sebe muku za cely den zjem len na hrst cerealii a jedno jablko...a vela vela tekutin...
Kašli na chudnutie, myslím, že pokiaľ naozaj nie si tlstá takým spôsobom, že kvôli tebe búrajú priečky v byte nemáš sa prečo trápiť. Na fotke vyzeráš šťúplo, tak si nekaz zdravie chudnutím.
Ak máš v profile reálne údaje, tak naozaj nemáš čo chudnúť (som na tom zhruba rovnako a nikdy som nemala pocit že by som bola tlstá, práve naopak mi teta vždy tvrdila že som vychudnutá ) a sama vieš že to je ešte dosť skoro...
Ale ak už chceš so sebou niečo robiť, venuj sa nejakému športu
Bože baby veď podľa fotiek vôbec nevyzeráte tučné, skôr naopak. A ešte som nevidel chlapca ktorému by sa páčili vychudnuté ženské aké sa na nás pozerajú z tituliek časopisov. Krv a mlieko. Pár kíl navyše nevadí vo väčšine prípadov je to naopak smerovanie k lepšiemu.
Preboha máš 12... to si chceš zbytočne dosrať teraz metabolizmus všelijakými dietami a neskôr mať problém s tým že si naozaj pribrala len preto, že tvoje telo je zmätené z tých diét?
Cvic, hyb sa a NEDRZ NEROZVAZNE DIETY! Je sice pravda, ze pocas nich naozaj co to zhodis, ale akonahle zacnes jest opat "normalne", vsetko sa Ti vrati, takze.. Ak chces naozaj pomoct svojmu metabolizmu, mozes vylucit vyprazane veci (ano, vsetky), nejest cipsy a ine chujoviny toho typu a obmedzit prisun repneho cukru.. Ale podstatna je pohybova aktivita.
Ja som nežrala, tiež som amla také komplexy... ale neoplatí sa! :p teraz som tak akura´t a už ma to netrápi.. a ty máš 12 na fotkaćh nei si ani trochu tlstá, buď spokojná so sebou ak nie si širšia ako vyššia.. tak je to all right
zaujimalo by ma, preco si myslis, ze o dva roky MUSIS byt chuda, co aj tak si, ale aj tak, rada by som si to vypocula, zaujimave, ze sa nikto este nespytal a vyjadril sa k tomu len jeden clovek...no a aby si vedela, chudi ludia posobia chorobnym dojmom a nikto sa za nimi neotoci, viem o com hovorim mysli na vsetky problemy, ktore mozes vdaka tomu dostat, traviace, rastove, hormonalne, termoregulacne, ...
Vždyť se vyvýjíš!!! Jestli chceš mít dobrou postavu, tak hodně sportuj - jezdi na kole, na koni, běhej..Hlavně nedrž diety!!! Jo, a jez hodně ovoce a zeleniny!!!!!!! A dodržuj pitný režim!!!!!!
kikushik555 : nhoo ..tak je ked ranajkujem ta ma boli cely den bruchooo ....a ja si chcem navyknut ale neda sa ....ale ja viem ze ranajky su vellmi dolezite ...taprestala som jest ranajky asi pred 2 rokmy -1,5 a to lebo som nestihala do skoly ...a teraz uz z toho nic .......a este vseeeckym dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale ak už chceš so sebou niečo robiť, venuj sa nejakému športu
Bože baby veď podľa fotiek vôbec nevyzeráte tučné, skôr naopak. A ešte som nevidel chlapca ktorému by sa páčili vychudnuté ženské aké sa na nás pozerajú z tituliek časopisov. Krv a mlieko. Pár kíl navyše nevadí vo väčšine prípadov je to naopak smerovanie k lepšiemu.
Degenerácia spoločnosti...
"budem vdacna jak somar !! " lol ze jak somar