Rad by som zacal s nejakym sportom.. Bud plavanie, alebo aj nejake bojove umenie... Ako ste s so sportom zacinali vy? Kde sa mozem prihlasit? Som z okolia Trebisova..
a môj ocko je telocvikár a nedávno mal oslavu narodeninovú, tam sa mi ľudia prihovárali s tým, že "ocko v takom veku stále športuje aktívne, hýbe sa, ako máloktorý jeho rovesník, aký šport robíš ty?" a mne neostávalo len dať hlavu dole a povedať, že žiaden
tak som sa rozhodol že urobím niečo pre seba a radosť ockovi a začal som športovať (vlastne zas ale prakticky nanovo)
ja som začal s lyžovaním a tenisom kôli tomu, že mal kto do mňa vrážať peniaze, inak mi to bolo akosi jedno, či sa budem hýbať...
teraz ak by som si mal vybrať, tak by som sa dal možno na nejaké tance, tam človek spojí príjemné s užitočným
stačí sa pozrieť okolo, veď teraz športuje každý. Ja som mala šťastie, že môj chlap si zriadil doma posilňovňu, tak keď to už mám doma sa premôžem nejako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a môj ocko je telocvikár a nedávno mal oslavu narodeninovú, tam sa mi ľudia prihovárali s tým, že "ocko v takom veku stále športuje aktívne, hýbe sa, ako máloktorý jeho rovesník, aký šport robíš ty?" a mne neostávalo len dať hlavu dole a povedať, že žiaden
tak som sa rozhodol že urobím niečo pre seba a radosť ockovi a začal som športovať (vlastne zas ale prakticky nanovo)
teraz ak by som si mal vybrať, tak by som sa dal možno na nejaké tance, tam človek spojí príjemné s užitočným
podľa mňa, si mal začať skôr