however ... mne sa to podarilo jedneho zarytého kresťana v treťom ročníku na strednej,... som borec... a poznala som ho dokonca iba z rozpravania spolužiačky ..chodila som s ním mesiac..potom som si uvedomila že je to na figu, lebo som sa mu cez písmenká vykreslila v superlatívoch, v najlepšom svetle a moje pravé ja sa už ani nesnažil spoznať lebo bol namotaný až až.. čiže som sa odplížila
@bludiacisvetom hej ale on sa neprihlasuje a pritom to nikto nevie že som do nho iba moja na j kamoška a pritom moja sesternica je do nho namotá tak že až tak ona iba to vie ža sa mi niekto páči menom erik
@wikuska97 si to dojebala... nemala si posielať len tak z ničoho nič žiadosť a štuchať.... ja som začala rovno srdcervúcou dlhou spravou na ktoru sa nedalo nereagovať
@wikuska97 ja by som mu narovinu povedala-napísala, že sa mi celkom páči... no a čo, buď to vyjde alebo nie, svet sa nezrúti. A ak sa bojíš , že to bude trapas, tak vieš ako sa hovorí- Kto sa hanbí.. alebo ešte takéto : Kto sa bojí nech nechodí do lesa
Neviem... možno je dosť inteligentný, ale napríklad mňa môj samček najskôr šťuchol na fejsbúku, potom som ho poslala do riti v správe s tým, že ak je to nejaký úchyl, nech si nasere...
@bludiacisvetom hej ale ja ho poznám a keby že mu pošlem takú správu tak to poviem mojej sesterke ktorá mi povedala že ak volakto s triedy sním začne chodiť tak stou už nikdy nebude komunikovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
however ... mne sa to podarilo jedneho zarytého kresťana v treťom ročníku na strednej,... som borec... a poznala som ho dokonca iba z rozpravania spolužiačky ..chodila som s ním mesiac..potom som si uvedomila že je to na figu, lebo som sa mu cez písmenká vykreslila v superlatívoch, v najlepšom svetle a moje pravé ja sa už ani nesnažil spoznať lebo bol namotaný až až.. čiže som sa odplížila
mňa už asi jebne
...a nebol...
...až taký veľký
... A možno aj nie.
@wikuska97 neboj nič, z toho dúfam vyrastieš.
-.-