Hlavne mu neposielaj list (teda, ak nie je romantická duša )...
Radšej to povedz... Vždy, keď idem niečo spraviť , predstavím si situáciu, čo najhoršie sa môže stať... Prinajhoršom mu zvýšiš sebavedomie, a ak ťa vysmeje, budeš vedieť, že je to debil, a že za to nestojí .
najlepsie je mu to povedat zavri oci zatni peste a ides uvidis ako bude reagovat... ale aspon budes mat dobry pocit ze si to skusila kebyze ta odmietne
skus mu to naznacit .. a snad mu to dojde samemu.. alebo choj na to agresivnejsie a pozvi ho niekam.. nie je obvikle aby dievca pozivalo takze mu to asi dojde..
@jahoda12 je vidiet, ze mas 12 rokov ... lebo ani ja neviem, co je na tom trapne ... nebooooj ... ked vyrasties, tak uvidis, ze na tom nie je nic trapne
Milo k nemu príd a niečo zadri Alebo sa mu začni iba zdraviť,mne to pomohlo A potom som mu napísala na pokeci a pýtal sa ma,čo nepôjdem s nimi na korčule nešla som
Samozrejme sa to posralo,lebo som nevedela o jeho frajerke a som na neho primalá ale tak stáva sa.
Alebo sa ho spýtaj na čas Je to trápne,ja viem,ale pri tom aspoň zistíš,či sa mu nejak páčiš
Okrem toho,aj ja čakám kedy budem vo veku kedy to pre mňa nebude trápne Ale už to beriem inak,tak rozumnejšie ako pre 2ma rokmi a snažím sa sama pridať ruku k "dielu"
hm neviem ale viem že mu to musim povedat lebo ak budem dlho sa rozhodovat bude neskoro a to nechcem.nemozem mu povedat :si celkom fajn nechces ist somnou na kolu?
no ja mam velmi zle skusenosti s oznamovanim takychto veci cez pokec alebo cez net som jednej byby sa pytal ci chce somnou chodit a jej to trvalo asi pol hodiny kym odpisala co je na pokeci velmi vela .som uz nemohol vydrzat cakat jak odpovie a nakonec mi povedala ze ne ma ineho ,,,som jej potom este vynadal ze nechcela povedat kto to je,tak som si to uuuuuuuplne dosral takze cez net toto nerobte aspon ja uz nikdy som sa poucil
Ja mam takyto isty problem, no najprv zisti ci sa mu nepaci ina alebo ci inu nema a flirtuj.. Keby to hralo v tvoj prospech spytaj sa ho na to ci aa mu pacis albo mu to povedz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Radšej to povedz... Vždy, keď idem niečo spraviť , predstavím si situáciu, čo najhoršie sa môže stať... Prinajhoršom mu zvýšiš sebavedomie, a ak ťa vysmeje, budeš vedieť, že je to debil, a že za to nestojí .
hm.. ak je to "ON" tak ta urcite chce ak mu preukazes malu "sluzb(p)icku"
@hangtime11 nebuď hneď taký kritický ..
ale možno je labilná...
Samozrejme sa to posralo,lebo som nevedela o jeho frajerke a som na neho primalá ale tak stáva sa.
Alebo sa ho spýtaj na čas Je to trápne,ja viem,ale pri tom aspoň zistíš,či sa mu nejak páčiš
Okrem toho,aj ja čakám kedy budem vo veku kedy to pre mňa nebude trápne Ale už to beriem inak,tak rozumnejšie ako pre 2ma rokmi a snažím sa sama pridať ruku k "dielu"
Ale chalana nepotrebujem,zatiaľ
A naozaj pridi za nim a opytaj sa ho: Co povies na moju osobu??
S