..Niezeby to bol moj problem , alebo by ma to trapilo, hoci aj trapi priznavam ale neviem tomu prist na koren ide o to ze ja absolutne neviem vychadzat so svojou mamou,(s ocom nemam ziadny problem disappointed: aj ked sa snazim , som mila, ovladam svoju dr
jasne mam maleho bracha , ale on je stale uprednostnovany, ale zas chapem , ja som us len taka "do poctu " ma 8 a tiez mi lezie na nervy svojim neustalim rypanim do mna a tak cely den pretravim najradsej niekde vonku
neviem ci bola taka stale. ale ak nie, ak len podslednu dobu, tak bud ma problemy v robote a vybija si zlost doma alebo je fakt v tom prechode. skus to vydrzat... asi je to len blbe obdobie
a s maminou mam fajn vztah. niesme najlepsie kamosky, ale vychadzame v pohode vsetko je o pristupe oboch ludi. a ak jeden je stale hnusny, tak druhy nic nezmoze. ten vztah proste bude na bode mrazu... ale drzim palce, nech sa to vyriesi
moja matKa má tiež taKéto ,,prechody" ale je ich veľa a sú často, našťastie, netrvajú dlho, stačí mi sa s ňou vôbec nebaviť, ignorovať to, nehádať sa s ňou a potom máme doma Kľud, treba to vydržať, prinajhoršom jej vyzjapať aKá je K tebe bezdôvodne neférová ... u mňa to zabralo
Noo milacik... tak s tymto ti neporadim... to proste len predychaj a vazne bud ticho, aj ked ti niekedy rupnu nervy, asi ti nic ine nezostava... ale ja s mojou maminou... no, pohadame sa niekedy, to je ako jasne... ale inak s nou mam super vztah Ja jej hovorim o vsetkych mojich chalanoch, o kamaratoch, ona vie vsetko o mne..no, teda to, co by predychala hovorim s nou o bozkavani, o piti, o fajceni...proste vazne ako s kamoskou... skus sa s nou porozpravat, ze ta to trapi, ze preco to robi, co jej vadi... inak na to neprides, ver mi Drzim palce
Tak je to blbe , asi naozaj ma nejaky problem , ako jediny kto sa ma doma zastane je vazne asi otec s tym si rozumiem najlepsie, napadloma us aj to, ze na nho ziarli, proste ked mi otec nieco prikaze okamzite to vykonam bez ohladu na to ze mam vysavat ale mama nieje taka autoritativna a tak si myslim ze ta jej zloba voci mna moze vyplyvat aj z toho ze pocitu to ze ju nedostatocne respektujem , alebo teda menej ju ako otca fuf absolutne neviem , ale kazdopadne som sa us davno k nej nespravala tak slusne ako sa spravam teraz a naopak vsetko tym len zhorsujem
ale dakujem , skusim sa jej vykricat ze nic som jej neurobila, taka preco si prave na mne musi tu svoju zlost vybyjat , ale holky mozte byt radi , ja s mojou mamou som taky vztah nikdy nemala, cigy , sex, travenie vecerov, chlast , som s nou nikdy neriesila, jedine kamarati , kamosky, a samozrejme otec je uplne v pohode chlapik on vie jak ist na mna hned mu je jasne aha je v tom typek, aha pila si ..ale mama fuu..
@8pawlo - vieš, lenže ja som veľmi ťažKá povaha a KeĎ mám pravdu taK sa za ňu budem hádať aj s vlastnými rodičmi, včera som sa s nimi pohádala až taK, že mne veľa nechýbalo aby som sa rozrevala (od nervov) a dnes sme s matKou najlepšie KamošKy..
Ja mam takzch oboch rodicov. proste su stary nezvladaju situacie .... sa neda pomoct ako yvladnut svoju matku. predovsetkym musi chciet ona aby si ty mohla. len tolko v tejto teme
bohuzial, ja tom mam take iste a dost mi to leze na nervy, ked sa chcem o niecom porozpravat a jednoducho nemozem,lebo s nou nemam taky vztah. Ten vztah je asi na urovni Ahoj, ako bolo v skole atd..tu sa neda hovorit o nijakom sesterskom vztahu alebo nebodaj o kamaratskom..surodencov nemam...
no je to neprijemne...ja mam taky isty problem s mojou mamou,je uplne rovnaka ako si opisala ty svoju,a ani ja,akokolvek sa snazim,vzdy najde nieco,co je proti jej voli,za co moze na mna kricat,ja to nechapem,som zufala,a samozrejme som vzdy ja ta zla.
@12 u nás je to podobné, ale v podstate mám s mamou dobrý vzťah, dá sa povedať, že sme najlepšie kamarátky, ale všetko jej určite nepoviem, úplne všetko nepoviem vôbec nikomu,niektoré veci si nechávam iba pre seba
presne presne holky, nechapem , akoze nekedy mam pocit jak keby mi ani mama nebola, za kazdu banalitu jak zacne vystrajat..uplne docista jej švitorí.. tak to dalej ist predsa nemoze kriste sak tu zomrem nacisto..dajak sa to dufam vyriesi, musi si uvedomit ze chyba nie je len vo mne..a ked si to nebude chciet aj nadalej vsimat ju poslem za psycholosom
a presne presne @soundslave ,stale ja som najhorsie decko na planete .. prestava ma to bavit, us je s tym trapna..@antja cosi ani nehovorim , nas vztah ma daleko od sesterskeho, kamaratskeho, toto nie je ani materinsky vztah...a @gracee ked to takto pojde dalej, tak ma to prestane bavit a nacisto sa znepriatelim s mamou ?
ved je to moja mama , nech by bola hocijaka stale nou ostane , ale sprava sa jak uplne pometena zenska v prechode co nevie co skor a koli absolutnych banalitam po mne povreskuje
Drahá, tokýto problém mám aj ja..až na to, že otca nemám ale mám zato 2sestry-matka má tu jednu uplne brutál rada-a mám ešte 2 maličkých nevlastných bratov-takže doma hrôza lebo tie deti má s priateľom a absolutne s ním nevychádzam..vykáme si dokonca už 7 rokov! a už sme sa aj stihli pobiť..hrôza fakt..same hádky dookola..som rada, že mám prácu, vždy sa do nej tesím, aspoň nie som doma..drž sa, niektorý majú dectvo ťažké ale za to sme skúsenejšie a vieme dosť skoro, aký je vlastne život. A budeme sa snažiť, aby sme neskončili ako naši blízky...
@evina57 Pekne si to napisala, ved aj ja sa tesim do skoly, na kamaratov, fuf ved kazdy mame daky problem , a nie kazda rodinka je idealna, moze byt aj idealna ale len na oko, fuu ani ty to nemas lahke ale vies nevyberas si rodinku do jakej sa narodis..ale budes preto robit este maximum , aspon ze ten otec ma stale brani a ty zas mozes byt rada ze mas takeho uzasneho priatela /citala som rano foorum / tak drziim palce aj tebee..cuus
čo takto sa s nou porozprávať? , urobiť jej kávu a začať konverzáciu - mami, máš niečo proti mne.. alebo čosi podobne, neviem či to u teba vyzerá realne ale možno by si sa čo to dozvedela
rob to ako ja- ignoruj ju. moja mamenka mala tiež takéto obdobie, že keď som sa hlasnejšie nadýchla, už bol oheň na streche. skús na to nereagovať, nevnucuj sa jej a možno to pomôže tak, ako mne.
my máme teraz s mamou vynikajúci vzťah, vieme sa porozprávať aj zasmiať- je to v norme
Jaj dakujem za prispevky, ako povedala @dreamagall tak som to us skusala, ale ona je doslova ze j.bla momentalne , ale je to mam , samozrejme ze mam zaujem s nou vychadzat ale ak to takto pojde budem sympatizovat @s kittynkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A teraz k téme - niektoré ženy sú také - jednoducho s tým nič nespravíš. A je taká tvoja mama aj na tvojich súrodencov ak nejakých máš??
a s maminou mam fajn vztah. niesme najlepsie kamosky, ale vychadzame v pohode vsetko je o pristupe oboch ludi. a ak jeden je stale hnusny, tak druhy nic nezmoze. ten vztah proste bude na bode mrazu... ale drzim palce, nech sa to vyriesi
Vonka?? To je zlé! Ešte z teba bude nejaká mestská Tarzanka! Dieťa ulice
a presne presne @soundslave ,stale ja som najhorsie decko na planete .. prestava ma to bavit, us je s tym trapna..@antja cosi ani nehovorim , nas vztah ma daleko od sesterskeho, kamaratskeho, toto nie je ani materinsky vztah...a @gracee ked to takto pojde dalej, tak ma to prestane bavit a nacisto sa znepriatelim s mamou ?
ved je to moja mama , nech by bola hocijaka stale nou ostane , ale sprava sa jak uplne pometena zenska v prechode co nevie co skor a koli absolutnych banalitam po mne povreskuje
rob to ako ja- ignoruj ju. moja mamenka mala tiež takéto obdobie, že keď som sa hlasnejšie nadýchla, už bol oheň na streche. skús na to nereagovať, nevnucuj sa jej a možno to pomôže tak, ako mne.
my máme teraz s mamou vynikajúci vzťah, vieme sa porozprávať aj zasmiať- je to v norme
Sice to uz ani neni problem.
Mfpc celu matku.Vychadzat spolu aj tak nikdy nebudeme!