inak v kosiciach je somarina dat si "vidia priatelia priatelov" lebo každy sa tu s každym pozna a kto nepozna priamo mna, tak pozna niekoho koho mam v priateloch, čiže by som mohla mat verejne vsetko
myslím, že len fotoalbumy som dávala iba pre priateľov... ale istá si tým nie som, vlastne, keď tak nad tým uvažujem... ani nástenku mi nevidia...a kto si to už len pamätá
@sandy114 Súhlasím, ono je celkovo blbosť dať si niečo len pre priateľov priateľov, napríklad len už preto, že priemerný užívateľ má okolo 400 priateľov a keby mal každý z nich 400 priateľov, tak údaje, čo sú tak nastavené vidí 160 000 ľudí.
Samozrejme, že pár ľudí ma priateľov spoločných, takže by to bolo možno o pár stoviek menej, ale aj tak sa nedá kontrolovať kto všetko dané údaje vidí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ani priatelov priatelov nemam povolenych
a aj tak tam nic nemam
Takže ak sa nehodí ani jedna možnosť, napíšte príspevok
Samozrejme, že pár ľudí ma priateľov spoločných, takže by to bolo možno o pár stoviek menej, ale aj tak sa nedá kontrolovať kto všetko dané údaje vidí.
To potom ich rovno môžu vidieť všetci.