Pohoda je super. Celú hodinu sa rozprávame, poznámky píšeme len trochu a na každú otázku odpovedám správne Ale všetci neznášajú učiteľku (teda pani zástupkyňu) , lebo je prísna. Aj tak budem mať na polroka asi dvojku lebo mam tam 2 a 1 a vkuse si zabúdam zošit alebo učebnicu , ale teraz budeme písať písomku už sa teší.
záleží konkrétne od toho, čo vo fyzike... strašne trpím pri všetkých elektrických, magnetických a elektromagnetických veciach, lebo keď zabudnem jeden vzorec, tak už som úplne stratená
a v prváku som strašne trpela, skoro som mala 3 na vysvedčku, ale potom som sa vyšvihla a bola to pohoda, lenže nakoľko ju máme teraz len jedenkrát do týždňa, tak ani poriadne neviem, čo robíme...celkovo to nie je moja šálka kávy, ale dá sa to prežiť - nie je to ťažké, keď sa tomu človek povenuje, ale snažím sa jej vyhýbať ako sa len dá
a napríklad učiteľka je strašne zlatá, milá a všetko, ale na hodine s ňou nemôžem vydržať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Nemáš za čo
Dano rules!
potom sme nafasovali pani profesorku co z fyziky najviac lubila tekutiny a bolo po zabave
ale inak k nej mam kladny vztah
U mad?
(a predpokladam ze nespojity)
a v prváku som strašne trpela, skoro som mala 3 na vysvedčku, ale potom som sa vyšvihla a bola to pohoda, lenže nakoľko ju máme teraz len jedenkrát do týždňa, tak ani poriadne neviem, čo robíme...celkovo to nie je moja šálka kávy, ale dá sa to prežiť - nie je to ťažké, keď sa tomu človek povenuje, ale snažím sa jej vyhýbať ako sa len dá
a napríklad učiteľka je strašne zlatá, milá a všetko, ale na hodine s ňou nemôžem vydržať