vyskusaj si ich podstrihnut, ked bude vrcholit nov mesiaca...kopa ludi povie, ze je to blbost, ale za skusku nedas nic...staci podstrihnut len troska...
to s tym mesiacom ma daco do seba ale u kazdeho cloveka maju svoju rychlost skus kuknut daku stranku mozno najdes daco co to ovplyvnuje myslim z hladiska vyzivy
Pozri ty trtko.Napisal si ,ze vymazanie musi chciet viacej ludi,ja som videla ze iba akysi Pawlo si prial diskusiju vymazat.Pozri,ty si jaky uboziak.Keby som mohla tak ti strcim metlu na sucho do riti,aby si mal na buduce lepsie rozhodnutia.PA.
na rýchly rast vlasov nieje nič, je to dané geneticky, potom podstrihovanie neurýchľuje rast len zabraňuje lámaniu vlasov, pestrá strava a dostatok vitamínov zabezpečí kvalitu vlasov a zníži vypadávanie, ale žiaden šampón či voda alebo tabletky na vlasy neurýchlia ich rast. TAK SI TO KONEČNE ZAPAMäTAJTE!
mne tiež rastli brutlalne pomaly, ale potom som si ich začala davať pravidelne podstrihovať a rastuu jak blááznivee haha No ale kaderníčka mi poradili žihlavový vývar a v nom si oplachnuť vlasy tak skus
AhoJyk...No..Toto istéé sm študovala aj ja..no..A vela ludí,mi poradilo..tie isté veci...používam šampón REVALID z lekárne..a možem powdedať..že sa rast vlasou trošku zrýchlill..a takisto užívam aj zinkove tabletky..aj to je dobré...fakt..vyskúúšaj to.....nemusíš sa strihať ak nechceš..
Ahojki ľudia.Ja používam Dixi brezový šampón a Dixi brezovú vodu na vlasy.Beriem aj Revalid.Počula som,že rast vlasov je dobré papať veľa zemiakov a tvarohu.Ja papám.Vlásky mi rastú cca. 3 cm za mesiac.Ja koza som sa dala v júly minulého roku ostrihať,mala som krásne dlhé vlasy no ked ma ostrihali som mala načisto krátke.Ak viete ešte niečo čo vám na rast vláskov 100% pomohlo prosím poradte.Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a hej aj ja bych rada vedela jak by mi mohli rychlejsie narast vlasy xD