na svte je vela ludi ktorych napadaju veci ako....preco som na svete??pre koho zijem??alebo preco zijem???naco je toto vsetko dobre ked prezivame len trapenia???....no a takeho cloveka som stretla aj ja ....ked som sa s nim rozpravala naposledy povedal mi
milujem tieto sentimentalne reci typu nedokazem sa dostat k jeho srdiecku ach bla bla bla, reci reci reci...ked sa mu neda pomoct kasli nanho, komu niet rady tomu niet pomoci nauc sa to a zbavi ta to vela trapenia v zivote
presne takych ludi poznam aj ja..a s casti suhlasim aj s @13 kou.. vsetci ti, s ktorymi som sa stretla, si za to mohli sami..a len sa lutovali a bla-bla... mam pocit ze dobre slovo nestaci..tak mu ukaz, ze stojis pri nom a kludne mu vynadaj..ak nechce pomoct kasli naho...neplytvaj svojou energiou...
aj ja poznam chalana kt sa w 14 rokoch zacal trapit tym ze newie aky zmysel ma jeho ziwot .. chwilu som sa snazila no ked ani so mnou sa nedokazal smiat a mysliet na pekne a nie len na to zle , wzdala som to ; wobec sa uz nestretame a je to tak lepsie .
ale ten alkohol nie je najlepsie riesenie .. skus ho dostat do zabawy absolutne bez alko .. a uwidis .. hlawne nedowol aby si jeho sprawanim trpela aj ty ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
skus mu vyrozpravať,že je tu aj vela pekných veci, pre ktoré sa oplatí žit a byt na tomto svete
nauč ho mysliet pozitívnejšie
aj ked viem, jednoduché to určite nie je
a nevzdavať sa hned po prvom neuspechu ...
ale ten alkohol nie je najlepsie riesenie .. skus ho dostat do zabawy absolutne bez alko .. a uwidis .. hlawne nedowol aby si jeho sprawanim trpela aj ty ..