Ako mám povedať chalanovi,že sa mi veľmi páči?Je to môj spolužiak.Myslím si,že ja sa mu páčim,ale bojím sa mu to povedať,pretože neviem ako zareaguje..prosíím poraďte
Ak ho do stahu musis tahat, tak ptm ho budes musiet tlacit i do manzelstva i aby v Nom bol. Ja ze chces, by si bola dobyjana, by o Teba bojoval. ... Bud sama sebou, usmievaj sa, bud vesela, ziva, sama sebou a pocase to spozna.
Ak mas 11, tak mas cas. Este nevies dobre sa rozhodnut. ... Kto nevie byt sam stastny, mysli, ze bude stastni v stahu?
@micacica chod za ním a ze: páčiš sa mi chcem s tebu chodiť, .... "
A potom uz uvidíš jak sa to vyvinie....
Aj tak o mesiac ani o sebe nebudete vedieť ze existujete vsak to su len tie detske hovadiny, žiadne vzťahy...
@micacica ked sa bude v škole baviť s kamaratmi niekde na chodbe alebo v triede, kde je čo najviac ľudí, chod za ním, uprene esa mu pozri do očí, riadne mu zmágni penis a možno to pochopí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
áno
nie
Ak mas 11, tak mas cas. Este nevies dobre sa rozhodnut. ... Kto nevie byt sam stastny, mysli, ze bude stastni v stahu?
A co ak sa chce len kamaratit?
A potom uz uvidíš jak sa to vyvinie....
Aj tak o mesiac ani o sebe nebudete vedieť ze existujete vsak to su len tie detske hovadiny, žiadne vzťahy...