ako hovorí plarika, mal si ju včera nejako potešiť ale normálne jej to povedz aj teraz, ak sa príliš hanbíš napíš jej to, ale nejakým vyberaným spôsobom, aká je strašne super a skvelá a že ju máš rád viac ako kamarátku..
@1 , ale sak ma 13 ... mlady muz, takto: nemam skusenost z mladsim rocnikom, ale predpokladam, ze teraz letia strasne na starsich, tie bieber sexidoly a pod., takze sa pokus dat nejak dokopy, zaujimaj sa o zaujimave veci, bud spontanny a kreativny, nenuteny a zabavny, zisti co ma rada a riad sa podla toho, kup jej kvietok a odtrhni od kamosiek, povedz jej, ze "nech povie hocico budes ju mat stale rad a tymto kvietkom by si chcel vyjadrit, ze sa ti paci a vonia tak ako ten kvietok a bol by si rad, keby ste spolu nieco podnikli" (sankovanie, ucenie, ist do kina) a ktovie, ale je dost mozne, ze sa mylim,
@maciak98 to ešte stále riešiš tú holku spred mesiaca? podľa mňa si si povedal veľmi dobre, že tomu dáš čas a medzi tým sa budeš s ňou čo najviac rozprávať....buď často v jej blízkosti ( ale zas nie otravne často) a keď už budeš fakt veľmi zúfalý, tak trebárs nejako zariaď, nech sa jej dostane do uší, že sa ti páči (mne to pomohlo )
mimochodom, keďže stresuješ so strednou pravdepodobne máš už viac ako 13 všakže? a keď si ona nájde niekoho na tej strednej, tak si tam pravdepodobne nájdeš i ty nejakú čiže...
@13 kamo tak pokial to podas pekne a spravi co pises, ze sa s tebou uz nebude vobec bavit, tak ta ti nestoji ani za piad starosti a pockaj si radsej na lepsiu
ahojky, ak by bola do teba aj ona buchnuta, tak by ti to davala niejako najavo. niejakym tym usmevom, co je taky jedinecny a co bude patrit len tebe , alebo nenapadnymi dotykmi... je mozne, ze ked jej to povies, vase kamaratstvo nebude uz ako predtym... byva to tak v kamaratsme medzi chlapcom a dievcatom, ze bud sa do toho druheho buchce jeden, alebo druhy. co je smola, nie vzdy je to opetovane ale kludne jej to povec ak chces. mozno citi to iste
Najvacsie nestastie, co sa chalanovi moze stat. Kruta pravda je, ze z toho nebude ani hovno, z tohto mraku nezaprsi. Rozpravanie ti nepomoze, bude ti vesat na nos svoje problemy, ty jej budes pomahat, zatial co ju bude nejaky bujak u nej doba odzadu nakladat. Najlepsie sa takemuto niecomu vyhybat, si hladaj kamaratov len medzi chalanmi a hotovo, zeny si nechaj na vztah/sex, resp. neuzatvaraj hlboke priatelstva so zenami, lebo ked sa ti stane toto, tak ti to len ublizi. Ty si pre nu uz zaradeny na kolaji "kamarat", teda vztah bez sexu, sexualneho napatia (ty si totiz ziadne nevytvoril).
Ale budis. Vyber si:
1. Bud to risknes a sa na nu vrhnes, poriadne ju zacnes balit so vsetkym co k tomu patri, vratane pokusu o bozkavanie a nieco z toho bude, ale riskujes to, ze o nu prides ako o kamaratku.
2. Budes jak kokot do nej slepo zalubeny, debilko na druhej kolaji a budes kukat a zavidiet, ako ju ostatni veselo osukavaju, teda maju to, co to ty by si iba chcel. A toto kurva boli a ublizuje...
Ja by som bral prvu moznost.
PS: Ano uvedomujem si, ze chalan ma 13 rokov, ale tak do buducna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mimochodom, keďže stresuješ so strednou pravdepodobne máš už viac ako 13 všakže? a keď si ona nájde niekoho na tej strednej, tak si tam pravdepodobne nájdeš i ty nejakú čiže...
j a k téme: taký je život, ak som tomu pochopil
ahojky, ak by bola do teba aj ona buchnuta, tak by ti to davala niejako najavo. niejakym tym usmevom, co je taky jedinecny a co bude patrit len tebe , alebo nenapadnymi dotykmi... je mozne, ze ked jej to povies, vase kamaratstvo nebude uz ako predtym... byva to tak v kamaratsme medzi chlapcom a dievcatom, ze bud sa do toho druheho buchce jeden, alebo druhy. co je smola, nie vzdy je to opetovane ale kludne jej to povec ak chces. mozno citi to iste
Ale budis. Vyber si:
1. Bud to risknes a sa na nu vrhnes, poriadne ju zacnes balit so vsetkym co k tomu patri, vratane pokusu o bozkavanie a nieco z toho bude, ale riskujes to, ze o nu prides ako o kamaratku.
2. Budes jak kokot do nej slepo zalubeny, debilko na druhej kolaji a budes kukat a zavidiet, ako ju ostatni veselo osukavaju, teda maju to, co to ty by si iba chcel. A toto kurva boli a ublizuje...
Ja by som bral prvu moznost.
PS: Ano uvedomujem si, ze chalan ma 13 rokov, ale tak do buducna...