Caute, mam velmi rad futbal, rad ho pozeram, hram na PC a hlavne na ihrisku s kamosmi. Hram obranu ale niesom nejaky velmi podareny obranca a chcel by som sa aspon trocha zlepsit, aby som mal aspon nejaku sancu sa dostat do nejakej malej ligy za dedinu. N
tak skus ist do nejakeho klubu a tam trenuj a ak chytis dobrych trenerov tak sa mozes zlepsit ovela, inac v 14 je uz dost neskoro zacinat ale ak chces skus to, inac na obrancu nepotrbujes mat velky talent staci ak sa nebojis subojov viem o com hovorim
noo naša dedinská liga je na prd a hrá v nej aj môj brat čo vie hrať horšie ako ja... v tých dedinských ligách im je jendo koho berú nejde im o nič...tak keď máš apsoň trocha talentu tak máš šancu uchytiť sa aspoň v tej dedinskej lige a potom keď naberieš nové skúsenosti sa možno dostaneš aj niekam vyššie...
no v dedinskych ligach hravaju a dievcata takze.....a brat hral za prvu triedu a potom sa neviem akym zazrakom dostal do prvej ligy....nevesaj hlavu....vezmu ta a po par treningoch budes v pohode
ked som prisiel jedneho casu byvat na dedinu, v zivote som nekopal do lopty a nevedel som ani utekat. no hraval som s kamaratmi poctivo aj 8 hodin denne az som sa tam stal jednym z najlepsich bezcov na vydrz a aj som schytal relativne dobru kopaciu techniku (preto som vzdy hraval hm ani neviem uz ako sa ten post vola - medzi obranou a utokom.. ). Ak mas talent ide to lahsie, inak je to stale len o tom treningu
Na druhej strane mam teraz po tych niekolkych rokoch 8 hodinoveho futbalu denne rozbite kolena a som rad, ze stojim na nohach a nie to este aby som hral futbal, takze to netreba prehanat.. Teraz nejakych 6-7 rokov sportujem uz len s pivom v ruke
ja som hraval futbal s kamosmi skoro denne, ale po case to "nudilo " ..chcelo to viac sutazivosti...a tak som sa cez kamosa dostal do jedneho timu dedinskeho...momentalne hrame 1.triedu dorastu a minulu sezonu nam len o chlp usiel postup vyssie... PS: ak prides do timu a daju ta sediet na lavicku prv nevesaj hlavu ...ono pride tvoj cas....kazdy tak zacina... ja tiez ale tak teraz som stabilny clen zostavy... hlavne na rychle vypady...
presne ako tu už napísalo pár ľudí predomnou.... prihlás sa do nejakej súťaže, tam naberieš nejaké skúsenosti, aj keď by si tam hral asi iba rok (podľa tvojho veku) potom by si išiel do dorastu a tam je to už trocha o inom, takže ak sa chceš chytiť tak už by si mal teraz trénovať a odohrať aspoň jednu sezonu za žiakov
je prilis neskoro zacat s futbalom v 14tich rokoch ? ja som zacal ked som mal asi mesiac po 14tke hravat za dedinu 3ligu starsi ziaci .Hravat zapasy som zacal az od tejto sezony a starsi ziak budem do konca sezony tak ci to nieje moc neskoro..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Na druhej strane mam teraz po tych niekolkych rokoch 8 hodinoveho futbalu denne rozbite kolena a som rad, ze stojim na nohach a nie to este aby som hral futbal, takze to netreba prehanat.. Teraz nejakych 6-7 rokov sportujem uz len s pivom v ruke