Ahoj, teda noo hladan nieco s cim by som vytvorila hru na PC ale nie ze by to bolo prilis komlikovane a musi to po naprogramovani robit hru .exe daco pre zaciatocnikov aaaaa aby sa to dalo stiahnut
máš dobrú predstavu o tom, ako vznikajú PC hry... ak ti nič nehovorí aspoň Gamemaker alebo napr. Cryengine 2, 3ds max, textury vo Fotošope alebo niečo také ako Visual basic, nejaké to programovanie, tak asi neurobíš ani pacmana...
skus ten game maker, tam sa daju robit aj primitivne hry aj tazsie (ale tie si musis aj scriptovat a tak) tak skus tie primitivne.. mas tam aj dopredu predvytvorene hry cize staci si taku otvorit a editovat
v 12-tich na vytvorenie hry potrebuješ ooooobrovský talent a hlavne odhodlanie zostať a venovať sa tomu dlhšie... to ale asi nebudeš mať, tak radšej kašli nato....
ale viem o jednom spôsobe, že by si si napísala čo tam chceš a dakto kto sa do toho trošku rozumie by ti tú hru spravil
jj game maker poznaaam je to supiš vytvorila som na nom kooopu programeov ale ja to berem ako trocha primitivnu aplikaciu taze leeen chi nemate daco lepsie na download
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale viem o jednom spôsobe, že by si si napísala čo tam chceš a dakto kto sa do toho trošku rozumie by ti tú hru spravil
Myslíš, že by si niekto našiel čas sa srať s hrou, lebo 12 ročná ju chce ?
A ak ti nevadi ze to enbudu 3d hry, nebudu mat fyzikalny model tak ti staci aj pascal ... to sa rychlo naucis je pomerne ejdnoduchy...
Ak si velmi dobrá tak aj java staci. Alebo flash ten ej otrochu jednoduchší od javy a dajú sa v tom zaujímave evcoi robiť ak más bvytvarnicky talent.
Proooosssiiiiiim veeeelmi si chcem na zahrade postavit novy doooom ale ryyyyychlo a jeeeeednoducho tak naaaajlepsie do vecera.
Asi tak to vyzera.