stala sa vec s mojim chalanom ktorej som aj strasne smutna ale aj sa na nho hnevam. co na vas viac zabera ked je baba smutna alebo ked sa hneva? vstupite si viac do svedomia ked na vas nakrici alebo ked ju vidite smutnu?
Dam tu viac slov aby bol v tom prehlad. Jednoznacne smutnu. ked je nahnevana tak ju to prejde za chvilku. Ale ked je smutna tak to je na dlho a trapi to clovek viac ako ked je nahenvana
najviac urcite smutok lebo ked som sa ja pohadal s holkou a nadruhy den som sa dozvedel ze plakala tak ma to tak dostalo ze som sa jej siel v momente ospravedlnit...
mna dokázal chalan rozrevat len raz a bola som z toho fakt strasne mimo a hned sa mi dosiel ospravedlniť a utesoval ma.
ale teraz som výnimka, ked sa pohádam s niekým (nemusí to byť len môj chalan), tak ak som ja povedala niečo zlé, tak sa mu zato ospravedlním a ak on mne ublízil,bo povedal niečo, tak som neni z toho smutná a snazím sa pred ním neplakat (aspon pred ním) a určite uz nie preto, aby prišiel za mnou len preto, musí príst nato sám, že spravil chybu.
Ani na neho nenavrieskam,poviem mu svoj názor proste ked si to aj tak myslí, jeho vec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale teraz som výnimka, ked sa pohádam s niekým (nemusí to byť len môj chalan), tak ak som ja povedala niečo zlé, tak sa mu zato ospravedlním a ak on mne ublízil,bo povedal niečo, tak som neni z toho smutná a snazím sa pred ním neplakat (aspon pred ním) a určite uz nie preto, aby prišiel za mnou len preto, musí príst nato sám, že spravil chybu.
Ani na neho nenavrieskam,poviem mu svoj názor proste ked si to aj tak myslí, jeho vec...