Čaute. K tejto otazke odpovie asi málo ľudí ale no musím to rozviesť aj tak... No viem hrať stepmaniu ale neviem tie čudné ani nie šípky napr. mam tam štiknúť v takom zelenom rámčeku take nohy. Ako to spravit? alebo take cerveno cierne gule. Ako sa to pou
ja mam potom podla vsetkeho DDR verziu , ked tak citam galinku .. ale jedno som pochopila ze som zjavne len rekreacny hrac ale kazdopadne stepmaniu, DDR a ine odnoze .. milujem a kupit si hraciu konzolu/tanecnu podlozku .. bol este lepsi napad ako som si myslela .. dokazem sa pri tom fakt vyblbnut
@galinka fiii uz len zo zvedavosti dojdem nie som sice dobra, asi ani na nejaky duel by som nesla ale aspon nasavat atmosferu a vidiet ozaj sikovnych ludi, uz to by bol zazitok a prave dnes som si trosku zaskakala .. len tak opatrne , ale normalne mi to spravilo radost ale dala som si len jednu irsku kompilaciu a butterfly (oooch moj sladky zaciatok s DDRkom
@althinka Dobrý treba byť len ak chceš ísť na majstrovstvá, inak ti stačí radosť zo skákania. Ja mám pocit, že z tej našej bandy som výrazne najslabšia (ale zase mám fanklub o počte členov 1! )
Ale je fakt, že keď pozerám na majstra SR a niekdajšiu vicemajsterku (aspoň myslím, že ju na posledných majstrovstvách ktosi predbehol), tak je to celkom zážitok (a navyše spomínaný majster je narcis a veľmi rád sa predvádza )
Inak nie ten najbližší víkend, ale hneď po ňom je Animeshow. Mala by byť prítomná prevažná časť osadenstva DDR.SK, nie som si istá, ako to bude vyzerať s prípadnými turnajmi a na čom všetkom sa bude dať skákať (podľa posledných informácii tento krát po dlhej dobe nebudeme mať DDR sekciu na starosti my), ale skákať sa určite bude (akurát teda nemám predstavu, ako to vyzerá so vstupným)
Butterfly Jedna z mojich obľúbených Ale aj tak môj favorit je Dota, to je jediná pesnička, ktorú dávam aj na hard obtiažnosti
A určite sa dozvieš, ak sa nám raz podarí prepracovať k tej arkáde
@galinka aj tak by som neskakala na podobnych podujatiach budem vdacny divak ozaj ale to si vychutnam cize mozete sa dosyta predvadzat a pospekulujem, zasla by som ozaj mrknut co a ako .. a mozno zlanarim aj jednu svoju koordinatorku, mlada baba .. len trosku smutna a osamela, ma rada hry a hudbu, tanec a PS3 xD som ju mimo ineho nahovarala na DDRko .. nech si zlepsi den to by bolo nadlho, cize pouvazujem , ci ju nejako nemozem dostat do takejto komunity hned by jej bolo lepsie, keby sa neupinala len na pracu ako 24hodinovy hotel a zmysel celeho zivota, aj mne by odlahlo ... tak uvidime .. a vstupne ma tak netrapi, skor, ci budem mat voln
A hej, ale ja som prvy raz v zivote DDRko skakala prave na nu cize mi prirastla k srdcu .. a som spokojna, ze ju zaskacem aj pri vyssej narocnosti na AA .. a pri viacerych opakovaniach si aj slusne zacvicim (a ze dakedy ma musi mama z podlozky doslova odkopat xD ked mi pride frflat , ze sa nebude cudovat, ked proti mne spisu susedia peticiu zaujimave , ze za rok co mam DDR sa nestazoval nik ... takze to ma marne
@althinka Ale čo, treba sa odviazať, to je jeden z víkendov, na ktoré sa teším aj preto, že tam človek nerieši druhých... (môžeš absolútne nevedieť skákať a môžeš tam prísť vystrojená ako strašidlo a nikto sa nad tým nebude pozastavovať ) Už som raz prinútila kamaráta, aby si tam zaskákal (aj keď musela som ho uplatiť lízatkom a povedať mu "dance for me, bitch" )
Ale teda v každom prípade, ak sa ti podarí urobiť si voľno, prípadne aj dotiahnuť tú svoju koordinátorku, tak sa ozvi, ja by som tam mala byť prakticky celý víkend (aj karaoke by malo byť, to vie byť tiež celkom príjemné odreagovanie )
Ja sa priznám, že absolútne netuším, na akú prvú pesničku som skákala, ale naisto si pamätám, že som bola vtedy úplne, ale úplne ľavá, výsledok bol fail a vlastne som ani poriadne nevedela, čo tam robím
Tak zase... kým nemáš hardpad a skáčeš len príležitostne Ale viem, že človek, čo mal doma jeden čas arkádu, mal od susedov sťažností dosť
@galinka no uvidime , minimalne pre Martinu by to bolo fajn , ona je este mladsia ako ja a asi dost uletena .. mna by asi ani "dance for me bitch " nezlomilo xDDDDD a karaoke jedine s veeeeelmi vysokym promile a v stave nepricetna aby som si to ani nepamatala ale solidne som sa tu zacala prave smiat a jj , mam klasicku podlozku a skacem na spicky povacsine a snazim sa nedupat .. a zatial nemam staznost ziadnu a mala som tyzdne, ze som skakala ako pojasena kazdy den len tak pre radost
@althinka Karaoke nie je úplne klasické, do pozadia ti hrá originál pesnička (nie len hudba) a obvykle to je nastavené tak, aby pesnička bola hlasnejšia, inak by tam potom neboli také rady, ako bývajú, málokto je ochotný spievať, ak je ho príliš počuť
@galinka dobry system , ale ani za vetu , ktorou si kamosa uplatila na DDRku .. by som do toho nesla ale musi byt vtipne celkom kazdopadne sa mi zda, ze tam dost bavite
@galinka ... a s akou periodicitou sa stretavate? Ak si mi to uz pisala mea culpa .. len si overujem, ak by som tento vikend nestihala A fajn aj tak nie neviem spievat xD
@althinka Animeshow býva len raz do roka. Resp. potom na jeseň býva Comics Salón/Istrocon, niekedy v lete by mal byť Mangafest a možno koncom jesene/začiatkom zimy budeme robiť (a toto už je čisto naša akcia) pokračovanie Otakonu. Ale pracuje sa na tom, že by sme mali aj klubovňu, kam by sa dalo chodiť zaskákať si (alebo zahrať niečo iné) aj mimo týchto veľkých festivalov (Keby si vedela o nejakých vhodných priestoroch na prenájom za slušnú cenu, môžeš dať vedieť )
@galinka uvidim, budem na vas pri tych priestoroch mysliet (este je fajn vediet , co vy chapete pod slusnou cenou ) ale rada pomozem, ak sa bude dat .. a jj , tento vikend mi to celkom nevyslo, ale snad inokedy .. dufam, ze ty si sa dobre bavila ale minimalne pozriet by som sa na taku akciu sla musi to byt fajn
@althinka Mala som pri tvojom predchádzajúcom komentári podozrenie, že máš nejaké posunuté víkendy, ale teraz si mi to úplne potvrdila Animeshow je až ten ďalší víkend
@galinka ja som cela posunuta ale buduci vikend som uz beznadejne mimo prevadzku dokonca ma skus v nedelu stuchnut , ci zijem a zisti teda pre istotu tie cenove relacie, nech viem ci mozem v niecom pomoct
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tie cerveno cierne gule su "mines" a tie nesmies stlacit to potom vybuchnes.
Ak mas ovladanie na numerickej klavesnici (tie ciselka vpravo)
7 lava horna
9 prava horna
1 lava dolna
3 prava dolna
tak 5 by mala byt tie "nohy"
A tie cerveno cierne gule, nestlacaj vteyd nic.
No pokial nemas na podlozke moznost stlacit STREDNE tlacidlo, tak to nestlacis bohuzial.
Ani nie. PIU je skratka pre Pump It Up (čo je označenie tej hry, pri ktorej máš šípky v rohoch + "tlačidlo" v strede)
A Stepmania ktorú som mala ja v počítači, bola verzia DDR/ITG - Dance Dance Revolution/In The Groove (šípky hore, dole, vľavo, vpravo)
Preto ma to prekvapilo, nevedela som, že existuje aj tá PIU verzia, než som sa dostala do tohto fóra
A tiež som len rekreačný hráč, akurát že som súčasťou OZ DDR.SK, v kontakte s najlepšími slovenskými hráčmi a teda vysoko informovaná
Keď sa nám (ako OZ-tku) podarí našetriť peniaze a kúpiť arkádu, si pozvaná
Ale je fakt, že keď pozerám na majstra SR a niekdajšiu vicemajsterku (aspoň myslím, že ju na posledných majstrovstvách ktosi predbehol), tak je to celkom zážitok (a navyše spomínaný majster je narcis a veľmi rád sa predvádza )
Inak nie ten najbližší víkend, ale hneď po ňom je Animeshow. Mala by byť prítomná prevažná časť osadenstva DDR.SK, nie som si istá, ako to bude vyzerať s prípadnými turnajmi a na čom všetkom sa bude dať skákať (podľa posledných informácii tento krát po dlhej dobe nebudeme mať DDR sekciu na starosti my), ale skákať sa určite bude (akurát teda nemám predstavu, ako to vyzerá so vstupným)
Butterfly Jedna z mojich obľúbených Ale aj tak môj favorit je Dota, to je jediná pesnička, ktorú dávam aj na hard obtiažnosti
A určite sa dozvieš, ak sa nám raz podarí prepracovať k tej arkáde
A hej, ale ja som prvy raz v zivote DDRko skakala prave na nu cize mi prirastla k srdcu .. a som spokojna, ze ju zaskacem aj pri vyssej narocnosti na AA .. a pri viacerych opakovaniach si aj slusne zacvicim (a ze dakedy ma musi mama z podlozky doslova odkopat xD ked mi pride frflat , ze sa nebude cudovat, ked proti mne spisu susedia peticiu zaujimave , ze za rok co mam DDR sa nestazoval nik ... takze to ma marne
ouki, kazdopadne .. kazde info potesi
Ale teda v každom prípade, ak sa ti podarí urobiť si voľno, prípadne aj dotiahnuť tú svoju koordinátorku, tak sa ozvi, ja by som tam mala byť prakticky celý víkend (aj karaoke by malo byť, to vie byť tiež celkom príjemné odreagovanie )
Ja sa priznám, že absolútne netuším, na akú prvú pesničku som skákala, ale naisto si pamätám, že som bola vtedy úplne, ale úplne ľavá, výsledok bol fail a vlastne som ani poriadne nevedela, čo tam robím
Tak zase... kým nemáš hardpad a skáčeš len príležitostne Ale viem, že človek, čo mal doma jeden čas arkádu, mal od susedov sťažností dosť
www.animeshow.sk